Tuesday, September 1, 2009

Πανηγυρι(κό) πρωτάθλημα

Μόλις εθκιάβασα στο κερκίδα.νετ ότι 7 ομάδες εν εστείλαν τα χαρτιά με τους ποδοσφαιριστές τους στην ΚΟΠ έγκαιρα. Εν για τούτο τον λόγο που θα κάμει ένσταση η Δόξα.
Να δούμε τι θα κάμει η ΚΟΠ. Διότι μετά θα γινεί μπουρδέλο το πρωτάθλημα (όι πως δεν είναι). Φανταστείτε να μηδενιστούν 7 ομάδες..φανταστείτε να πουν του Κινύρα ότι εν μετρά η νίκη του με τον ΑΠΟΕΛ. Φανταστείτε να πουν της Ομόνοιας εφάτετες 2-0 στα χαρτιά. Εννα γινεί ρεβολούσιον τζε ο Θεός βοηθός!

Πέραν τούτου είμαι της άποψης ότι τούτα εν μασκαραλίκκια. Αν θέλεις τους πόντους φίλε μου παίξε να κερδίσεις στο γήπεδο! Μεν γυρέφκεις ποτζί ποδά δικαιολογίες.

Αλλά ποιού να τα πούμε; Του τοίχου; Δαμέ ολόκληρο Ελληνικό πρωτάθλημα εκρίθηκε στα χαρτιά τζε αντί να το πιάσει άξια η ΑΕΚ έπιασε το ο Ολυμπιακός.

Όπως έγινε πέρσι τζε σε ένα δικό μας πρωτάθλημα..τζίνο των γυναικών. Που η Σαλαμίνα με μία ισοπαλία σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πρωτάθλημα (μόνη απώλεια βαθμών) ήρτε δεύτερη...γιατί; Επειδή κάποιος κύριος εφοβήθηκε την μαζική προσέλευση φιλάθλων τζε εδιέκοψε το παιχνίδι Σαλαμίνα - Απόλλωνα το οποίο επαίκτηκε στην δικαστική. Τζε δώστου κλάμα οι κορούες. Νοιάζει τους όμως;;

Ρε λαλείτε να αρκέψουμε αντί να γυρέφκουμε παίκτες να αρχίσουμε μεταγραφές δικηγόρων;;;

No comments:

Post a Comment