Monday, September 21, 2009

Ανασκόπηση 3ης αγωνιστικής

Ακόμα μια εβδομάδα, ακόμα μια φορά να πηέννουμε πίσω Λευκωσία απογοητευμένοι. Η Σαλαμίνα έπαιξε πιο καλά που την Ανόρθωση, είσιε πιο πολύ πάθος, πιο πολλές ευκαιρίες αλλά πάλε έχασε. Έσιει τρια παιχνίθκια τωρά κερδούμε τους ούλλους στα στατιστικά τζε χάνουμε στα γκόλ. Αλλά αφου τα μαυρογέριμα εν τζίνα που μετρούν. Εν γίνεται φυσικά να έχω παράπονο διότι σαν οπαδός μικρής ομάδας, εν πολλές φορές που εκόψαμε βαθμούς μεγάλων αντιπάλων χωρίς να είμαστε καλύτεροι.

Στα χαϊλαιτς του αγώνα ήταν η εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων της Ανόρθωσης. Η μάζα τους δηλαδή επειδή πάλε είσιε τζε τους 30-40 πελλοροκόλους που νομίζουν ότι θα δέρουν οποιον έβρουν μπροστά τους. Όι πως τζίνοι της Σαλαμίνας πάσιν πίσω. Βλάκες τζε που τη μια, βλάκες τζε που την άλλη.

Ακόμα ένα χαϊλαιτ ήταν ο τυπάρας πάνω στους επίσημους που στο ημίχρονο εφύρτηκε να κάμει καφκά τζε εκρατούσαν τον 3 άτομα για να μεν μουντάρει...ακούτε σας παρακαλώ..για να μεν μουντάρει μια κοπέλα η οποία ήταν τζε εν ήταν καμια 30-35 χρονών. Τζε δώστου ο παρέας να δέρει. Έτσι ψευτομαγκιές κάμνω τες τζε εγω άμαν λάχει.

Το τρίτο χαϊλαιτ ήταν το χειροκρότημα των οπαδών της Σαλαμίνας στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα. Αναγνώριση της προσπάθειας θα έλεγα, αλλά πόντοι 0.

Πάμε τζε στα άλλα παιχνίδια.
Να πούμε για το πέναλτυ του ΑΠΟΕΛ. Ναί, η αλήθκεια είναι ότι ήταν πέναλτυ τζε ότι ο παίκτης της Ένωσης ήβρε τον Χαραλαμπίδη πάνω στο πόδι. Σωστά εδόθηκε. Η ερώτηση όμως που καίει είναι κατά πόσον αν ήταν ανάποδο το σκόρ τζε εγίνετουν η φάση στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ θα εδιούσε πέναλτυ. Τζε εν μιλώ μόνο για το ΑΠΟΕΛ για να μεν έχουμε παρεξηγήσεις. Μιλώ τζε για Ομόνοια τζε για Ανόρθωση τζε για Απόλλωνα.

Ο Άρης με τον Απόλλωνα εμείναν στο 1-1. Έκαμα λάθος πρόβλεψη τζε δαμέ. Πάντως εμπορούσαν να δέρουν τζε οι 2. Εφκάλαν μάτια οι 2 ευκαιρίες που έχασαν ο Μίχαλτσια τζε ο Μπαγκούρα. Ο Μπαγκούρα ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική σκοράρει τζε επιβεβαιώνει τις προβλέψεις μου ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος. Καλά κάμνει να μεν σκοράρει την ερχόμενη αγωνιστική όμως.

Η Ομόνοια ναι μεν έπαιξε καλά, αλλά ο Εθνικός εν έσιει υπόθεση. Εν μπορούν να κάμουν μια πάσα, μια φάση. Ειλικρινά τούτος ο Εθνικός δεν αξίζει για πρώτη κατηγορία..

Η Δόξα έκαμε το διπλό στην Πάφο τζε επιβεβαίωσε με στα προγνωστικά μου. Αλήθκεια τι σημαίνουν οι δηλώσεις του Κ. Τάσου Κυριάκου "Η Πάφος είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα μείνει στην πρώτη κατηγορία;" Εγω κ. Κυριάκου, έναν τρόπο ξέρω για να μείνετε τζε τούτος είναι να κερδίζετε παιχνίθκια στο γήπεδο. Αν ξέρεις άλλον τρόπον εσύ θα ήταν καλό να τον μοιραστείς μαζί μας.

Η ΑΕΛ Ζα(ε)λίζεται στην κορυφή. Δίκαιη νίκη τζε προχωρά ακάθεκτη. Λαλείτε να πρωταγωνιστήσει; Γιατί όχι; Οπαδούς έσιει, καλήν ομάδα, καλον προπονητής, διοικητική σταθερότητα. Τι άλλο θέλουν;

Αυτά. Περιμένουμε να δούμε τζε τον Ερμή σήμερα τζε υπομονή ως την άλλη εβδομάδα για την ερχόμενη αγωνιστική.

2 comments:

  1. Συφφωνω για τον Εθνικο τζιαι η απορια μου ηταν η εξης.
    Επαιξεν πολλα καλα η Ομονοια τζιαι δεν εφανην ο Εθνικος ή τελικα ο Εθνικος εν εσhει υποθεσην?

    ReplyDelete
  2. Εν κομπινεϊσhion Richie. Ήταν τζε η Ομόνοια καλή αλλά τζε ο Εθνικός εν εσhei υπόθεσην. Μόνο το παρασκήνιο αν θα τον σώσει φέτος

    ReplyDelete