Tuesday, September 8, 2009

Άτε πάλε τα ίδια

Κάθε χρόνο έτσι τζερό κάτι εννα ακούσουμε για την ακαταλληλότητα των Κυπριακών γηπέδων. Φυσικά εν θα μπορούσε να ήταν εξαίρεση η φετινή χρονιά..μη κακό μας. Φέτος εν το Τσίρειο, το ΓΣΖ, το Μακάρειο..τζε ακόμα ένα (βαρκούμαι να γυρέφκω ποιο)
Τζε ρωτώ εγώ; ΟΚ φίλε μου, έσιει τέσσερα γήπεδα που εν ακατάλληλα. Εν εμπορούσετε να τα ελέγξετε μέσα στον Ιούνη, μέσα στον Ιούλη, μέσα στον Αύγουστο που ΕΝ ΕΣΙΕΙ παιχνίθκια πρωταθλήματος έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες να σαστούν τα γήπεδα;
Πόσο δύσκολο είναι ρε γαμώτο να συντονιστείτε; Καλάν, είπαμεν εν πυράες το καλοτζέρι τζε μπορεί να εν δύσκολη δουλειά αλλά σκεφτείτε μας τζε εμάς που μετρούμε τις μέρες για να πάμε στο γήπεδο να δούμε την ομάδα μας τζε έρκεστε μόλις αρκέφκει το πρωτάθλημα τζε κάτι εννα έβρετε στα μαυρογέριμα τα γήπεδα. Τζε άτε πάλε να περιμένουμε ως την Παρασκευή για να ξέρουμε αν θα γινούν κανονικά τα παιχνίθκια.

Ώρες ώρες αναρωτιούμαι αν είναι φυσιολογικά τούτα τα πράματα. Εν γίνεται να μεν έσιει συννενόηση μεταξύ της ΚΟΠ, της Αστυνομίας τζε των υπεύθυνων των σταδίων. Είμαστε στο 2010 τρομάρα μας. Εν τζε rocket science τα μαυρογέριμα.

Εθυμήθηκα τζε την πρεμιέρα του 2005-06 που έπαιζε Σαλαμίνα - Ανόρθωση. Η Ανόρθωση έκαμε αίτημα να γινεί το παιχνίδι Δευτέρα αντί Κυριακή επειδή είχαν Ευρωπαϊκο αγώνα την Τετάρτη πρίν. Η ΚΟΠ απόρριψε το αίτημα, τζε ως από μηχανής θεός κάποιος κύριος επίε τζε έλεγξε το "Αμμόχωστος" τζε είπε ότι ενεν κατάλληλο επειδή εννεν ψηλά τα κιγκλιδώματα ή κάτι έτσι. Τζε ήρταν τζε είπαν της Σαλαμίνας είτε να παίξει στο ΓΣΖ..ή να τα σάσουν τζε να παίξουν Δευτέρα. Τζε τελικά έγινε Δευτέρα ο αγώνας.

No comments:

Post a Comment