Wednesday, September 9, 2009

Προσοχή: Ακολουθεί προκατειλλημένο ποστ

Εφκάλαν μας την ψυσίη μας. Πληρώστε, πληρώστε, πληρώστε. Για κάποιον Μούσα που εν έπαιξε ούτε σε φιλικό, για τον Φιλιμόνοφ, για τον Τσίπεφ, τον Κωστίκο, τον Μιχαηλίδη, τον Ορφανίδη τζε ο Θεός ξέρει για πόσους ακόμα.

Το μόνο που εξέραν να κάμνουν ήταν να φκένουν στα ράδια τζε να λαλούν "Ο κόσμος της Σαλαμίνας να μεν ανησυχεί. Κάνουμε νοικοκυρεμένη πολιτική. Θα κάμουμε τη Σαλαμίνα μεγάλη ομάδα". Οι παίκτες εφέφκαν, οι παίκτες δεν επληρώνουνταν τζε δεν επαίζαν, η ομάδα επίεννε ολόισια στη Β' κατηγορία τζε ατού ο Γαβρίλης στο ράδιο. "Η Σαλαμίνα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος". Επαίζαμε τη χειρότερη μάππα στην Κύπρο, βαθμούς έν επιάναμε ούτε με προεδρικό διάταγμα, λεφτά εν είχαμε ούτε για δείγμα όμως εν υπήρχε πρόβλημα. Μπλα μπλα μπλα τζε μπλα.

Θκιό χρόνια μετά τζε ακόμα πληρώνουμε. 139,000 Ευρώ σε 30 μέρες για τον Τσίπεφ, 10,000 Ευρώ κάθε μήνα του Φιλιμόνοφ τζε ακόμα έσιει. Εν τω μεταξύ ο "κύριος" αφού ενοικοτζύρεψε μια χαρά το σωματείο μας, επαρέτησε τζε έφυε. Τζε εμείς, οι πελλοί που κάθε εφτομά είμαστε τζαμέ, εμείς που τόσα χρόνια βουρούμε που πίσω τούτη την ομάδα, να τον θωρούμε πάνω στην κερκίδα με το χαμογελούι του τζε τιν τζιλλιούα του (έφαε τζε τζίνος καλά) τζε να μεν του διούμε που πάνω.

Όμως πάλε εμείς εννα είμαστε οι πελλοί..που εννα οδηγήσουμε αύριο στην Λεμεσό, μεθαύριο στην Πάφο, αντίμεθαύριο στο Παραλίμνι μες στις ζέστες, τις σιονιές τζε τα νερά, τζε θα μας περιμένει ο ίδιος ασπρομάλλης 75χρονος να μας πουλήσει λαχεία για έκτακτη εισφορά. Τζε εμείς πάλε σιέρι πούγκα να δώκουμε το 20ευρω μας. Πάλε πάνω στην κερκίδα να χάσουμε ακόμα λια χρόνια που τη ζωή μας. Την ώρα που κάποιοι κύριοι εννα μας θωρούν που την τηλεόραση τζε να χαμογελούν.

2 comments:

  1. Τουτον εν ο οπαδος.Κατ'τ'αλλα τουτη εν η Κυπρος μας.

    ReplyDelete
  2. Διότι δυστυχώς σχεδόν πάντα παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό μας στην Κύπρο. Αμφιβάλλω αν υπάρχει σωματείο που έχει μακροχρόνια στρατηγική η οποία θα μπορεί σε κάποια χρόνια να επιφέρει καθαρό κέρδος χωρίς να χρειαστεί να μπεί ομίλους στην Ευρώπη κτλ.

    ReplyDelete