Tuesday, September 1, 2009

Τα μεγάλα προβλήματα του Κυπριακού ποδοσφαίρου

Εθκιάβασα εχτές αυτό στο κερκίδα.νετ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ μελέτησε τα Φύλλα Αγώνων της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Marfin Laiki 2009/2010 και μετά από σχετικές καταγγελίες, στη Δικαστική Επιτροπή παραπέμπονται:
  • Ο Απόλλωνας γιατί στο παιχνίδι του με την Ένωση, δεν αγωνίστηκε με τα χρώματα της 1ης στολής που έχει δηλώσει στην ΚΟΠ, κεφάλαιο 11 άρθρο 4.
  • Η Νέα Σαλαμίνα, γιατί το χρονόμετρο του Σταδίου συνέχισε να δείχνει το χρόνο μετά τη λήξη του 90ου λεπτού, κατά παράβαση του κεφαλαίου 12 άρθρο 17.
  • Η ΑΕΛ για ρίψη αντικειμένων (κεφάλαιο 15 άρθρο 26) και γιατί δεν αγωνίστηκε με τα χρώματα της 1ης στολής που έχει δηλώσει στην ΚΟΠ (κεφάλαιο 11 άρθρο 4) στον αγώνα της εναντίον της Δόξας.
  • Η Ανόρθωση για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο στάδιο (κεφάλαιο 15 άρθρο 35) και γιατί φίλαθλοι της προκάλεσαν την καθυστέρηση έναρξης του δεύτερου ημιχρόνου κατά 3 λεπτά.
  • Ο ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας για αντιαθλητική συμπεριφορά ομάδας, κεφάλαιο 15 άρθρο 43.
  • Ο Άρης γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα με την ΑΠΕΠ κατά 3 λεπτά.
  • Η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς γιατί δεν αγωνίστηκε με τα χρώματα της 1ης στολής που έχει δηλώσει στην ΚΟΠ, κεφάλαιο 11 άρθρο 4.
  • Η ΑΠΕΠ παραπέμπεται επίσης, γιατί οι ποδοσφαιριστές της δεν είχαν γραμμένο τον αριθμό στο δεξιό μπροστινό μέρος στα παντελονάκια αλλά το αριστερό, κατά παράβαση του κεφαλαίου 11 άρθρο 16.

Μετά τις 30,000 στην ΑΕΛ στις 6,500 στη Σαλαμίνα τζε στις 7,000 στην Ανόρθωση βρίσκουν τζε άλλα πράματα για φκάλουν λεφτά.

Διότι έννα πιάσιν λλία που τον Απόλλωνα, την ΑΕΛ τζε την ΑΠΕΠ επειδή εν εβάλαν τη σωστή στολή, λία που τον Άρη που εκαθυστέρησε το παιχνίδι για 3 ολόκληρα λεπτά, λία που τη Σαλαμίνα επειδή είσιε χρονόμετρο τζε έδειχνε την ώρα που έμεινε για τις καθυστερήσεις, λία που την Ανόρθωση τζε λία που τον Κινύρα.

Ε κάπως πρέπει να δικαιολογηθούν οι μισθοί τζίνων που θα κάτσουν να δούν τούτα τα σοβαρά παραπτώματα. Επειδή το Κυπριακό πρωτάθλημα εν έσιει άλλα προβλήματα που πρέπει να λυθούν, ας τα λύσουμε τούτα τα μεγάλα πρώτα τζε μετά τα άλλα.

Τα υβριστικά συνθήματα, οι ρατσιστικές συμπεριφορές, τα πανό με πολιτικό και εθνικό περιεχόμενο, οι σημαίες του ψευδοκράτους, οι σβάστικες έννεν προβλήματα. Εν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας.

No comments:

Post a Comment