Thursday, September 24, 2009

Οπαδικά παραληρήματα...says who?

Κάθε φορά που αννοίω το protathlima.com τζε κάμνω το λάθος να κάμω κλίκ πάνω στην αρθρογραφία τζε δκιαβάζω τον παρέα πιάνει με η πίεση μου. Θέλω να δώκω τη ππουνιά του κομπιούτερ.



Κάθεται λαλεί τζε γράφει άρθρο για Ελληνικό ποδόσφαιρο τζε οπαδικά παραληρήματα τζε κατηγορεί τους κίτρινους τζε τους πράσινους ότι κλαίν συνέχεια, τζε μετά κάμνει ΜΟΝΟΣ του ΟΠΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ για τίτλους που έπιανε πριν το 1996 ο Παναθηναϊκος, για το πρωτάθλημα που ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ κατάκτησε η ΑΕΚ πριν 2 χρόνια (πριν της το κλέψουν στις αίθουσες της ΕΠΟ) τζε για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό....ναι για τον μπασκετικό Παναθηναϊκο..την ομάδα με 5 πρωταθλήματα Ευρώπης..τζε εν αντρέπεται να λαλεί οτι ευνοά τον η διαιτησία.



Τζε επειδή ο παρέας έφκαλε το section στο οποίο μπορείς να κάμεις comment θα του απαντήσω που δαμέ για τις απορίες του για την ανακάλυψη των φάσεων στις πρώτες 4 αγωνιστικές:







Χέρι Μέλμπερκ με Λάρισα (πέφτει ο Σουδηός με ορθάνοικτα τα χέρια)



http://img2.pict.com/e6/9e/de/1560460/0/xeri.gif







Γκολ-οφσάιτ του Ολυμπιακού ακυρώνεται στο παιχνίδι με την Καβάλα: Δείτε πως ο Ντιόγο βάζει το πόδι και ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ την φάση.






Φάουλ που κερδίζει ο Ολυμπιακός το οποίο αρχίζει τη φάση για το 2ο γκόλ με τον ΠΑΟΚ.
http://img2.pict.com/bf/c7/b2/1652948/0/torovlakas.gif

Ντουντού σπρώχνει Τσιρίλο. (Θυμίζω ότι με παρόμοια φάση πέρσι κέρδισε πέναλτυ στο 93 ο Ολυμπιακός εναντίον του Θρασύβουλου Φυλής και ένω το σκόρ ήταν ισόπαλο. Τότε ακούγαμε για δυναμόμετρα..φετος;;;)
http://img2.pict.com/08/0c/bc/1653234/0/penalty.gif


Χέρι Μέλμπεργκ εναντίον ΑΕΚ μέσα στην περιοχή.
http://img2.pict.com/8e/19/8d/1661970/0/xeri.gif


Αυτά προς το παρόν. Υπενθυμίζω ότι το πόστ αυτό είναι για να απαντήσω στο συγκεκριμένο άρθρο που γράφτηκε. Μετά βεβαιότητας υποστηρίζω ότι στην Ελλάδα ευνοούνται σε συγκεκριμένα παιχνίδια και ο Παναθηναϊκος και η ΑΕΚ.

2 comments:

  1. Αλκη φιλε μου καμνεις ενα μεγαλο φαουλ (μπορει ναν τζιαι πεναλτι)
    Ασχολεισαι........

    ReplyDelete
  2. Εν αξεπέραστη αρρώστια Richie μου. Επροσπάθησα πολλές φορές. Όσο μεγαλώνω μαθαίνω όμως να μεν επηρεάζομαι τόσο.

    ReplyDelete