Sunday, September 13, 2009

Κυπριακό Πρωτάθλημα: Στροφή 2η

Ούτε στις πιο τρελλές μου φαντασιώσεις εν θα επίστευκα ότι το ΑΠΟΕΛ θα έχανε σύνολο 5 βαθμούς που ομάδες της Πάφου στις πρώτες 2 αγωνιστικές. Τζε αν δεν είσιε προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ στο Τσου Λου ήταν να ακούαμε τωρά για τον Γιοβάνοβιτς.

Φαίνεται ότι το νέο πρωτάθλημα δεν θα έσιει εύκολα παιχνίδια για μεγάλες ομάδες. Είδαμε το τζε την πρώτη αγωνιστική που τον Ερμή τζε την Πέγεια, είδαμε το τζε εχτές που την Πάφο τζε την Πέγεια. Λαλείτε να το δούμε τζε σήμερα που την Δόξα τζε την Δευτέρα που τον Άρη;

Ο Τιμούρης στην Ελλάδα μετρά μέρες. Φυσικά σε άλλες εποχές το γκόλ-οφσάιτ που δεν μέτρησε, θα μετρούσε κανονικά, η Καβάλα δεν θα τέλειωνε το παιχνίδι με 11 παίκτες, ενω αν ήταν προς το τέλος του πρωταθλήματος θα γινόταν ένσταση για τον τερματοφύλακα της Καβάλας επειδή έπαιξε σε 3 ομάδες φέτος. Τζε δώστου να διαμαρτύρονται τζε για την διαιτησία επειδή έπαιξε τους...50-50.

Τζε δώστου τζε οι οπαδοί του Παναθηναϊκου να πανηγυρίζουν τζε να είναι σίουροι για το πρωτάθλημα. Σαν να τζε εν εμάθαν (μαθαμέ) που εκπλήξεις εμείς..κάτι 3-3 με Ηρακλήδες, κάτι 2-3 με Εργοτέλη τζε η λίστα πάει τζε πάει τζε πάει.

Πριν κλείσω να μεν ξεχάσω τζε την Εθνικάρα μας. Άντεξα τζε είδα το πρώτο ημίχρονο με το Μαυροβούνιο τζε δεν εμπορούσαμε να αλλάξουμε ΜΙΑ πάσα της προκοπής. Ήταν τζε καθημερινή, ήμουν τζε κουρασμένος, ίσια ίσια που εν ετζιμήθηκα πας στον καναπέ. Έμειναν 2 παιχνίδια για να τελειώσουν τα βάσανα μας. Άτε να δούμε.

No comments:

Post a Comment