Sunday, August 30, 2009

Καλήν εβδομάδα

Ετέλειωσε με εκπλήξεις η πρεμιέρα. Η Πέγεια εκατάφερε τζε έδερε τον Ευρωπαίο ΑΠΟΕΛ ενω η Ανόρθωση εν εκατάφερε να νικήσει τον νεοφώτιστο Ερμή.

Τζε οφ κόρς οι ειδήμονες εφκήκαν που την πρώτη αγωνιστική τζε φκάλλουν τα συμπεράσματα τους. "Φέτος το πρωτάθλημα εν του Απόλλωνα", "Φέτος εννα το πιάσει περίπατο η Ομόνοια", "Η Πάφος εν θα κινδυνεύσει, έσιει καλά παικτούθκια". Εν μές στο DNA μας να έχουμε γνώμη για τα πάντα. Ο γραφών δεν εξαιρείται.

Ωφείλω να συγχαρώ τον Κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου ο οποίος εδήλωσε ότι ο Μακρίδης εσυζήτησε πρώτα με τον ΑΠΟΕΛ πριν υπογράψει στην Ομόνοια. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε εμείς οι οπαδοί ότι οι παίκτες οι επαγγελματίες εν έχουν ομάδα. Πάσιν τζαμέ που εννα φκάλουν τα πιο πολλά λεφτά. Τζε εγω το ίδιο θα έκαμνα τζε εσύ τζε ούλλοι μας. Φυσικά πρέπει να καταλάβουν τζε οι παίκτες να μεν πουλούν οπαδοσύνη, να μεν φιλούν φανέλες τζε να μεν κάμνουν δηλώσεις στύλ Μιχαλάκη "Εγω δεν πάω στον Ολυμπιακό ποτέ".

Έκατσα τζε είδα τζε Ελληνικό πρωτάθλημα εχτές. Ευτυχώς που ετζιμήθηκα πριν δω τον Παναθηναϊκο τζε την ΑΕΚ διότι ήταν τόσο βαρετά παιχνίθκια που εν είσιε περίπτωση να μεν κλείσω τα μάτια μου. Όσο για τον Ολυμπιακό....το μόνο που έχω να πω είναι ότι το γκόλ του Μαρέσκα ήταν γκοουλάρα τζε αξίζει να το δείτε...

No comments:

Post a Comment