Wednesday, August 19, 2009

Κλάση ανώτερη

Εν βάλλει τον Μάτος. Γιατί εν βάλλει τον Μάτος να παίξει.
Βάλλει τον Μάτος να παίξει. Γιατί έβαλε τον Μάτος να παίξει χωρίς να παίξει πριν.
Βάλλει το Νίνη. Σέρνεται ο Νίνης.
Έν βάλλει το Νίνη. Γιατί εν βάλλει το Νίνη

Εβαρέθηκα να ακούω τους προπονητές της κερκίδας τζε το Δομάζο να λαλεί του Τεν Κάτε ίνταλως να κάμει τη δουλειά του. Έπαιζε ο Παναθηναϊκος με μια ομάδα 2 κλάσεις καλλύτερη του τζε ελαλούσε ο άλλος στο Σίγμα ότι εν τυφλός ο Τεν Κάτε τζε ότι πρέπει να βάλει το Λέτο, τζε να τραβήσει το Καραγκούνη, τζε το Κατσουράνη πιο μπροστά. Είδαμε τα τζε τούτα. Η Αθλέτικο ΟΠΟΤΕ ήθελε έβαλλε γκόλ.

Ο στρατηγός Δομάζος όποτε χάσει ο Παναθηναϊκος τζαμέ να φκάλει την πίκρα του. Βάρτε τον ρε κουμπάρε μόνο για ένα παιχνίδι προπονητή να δούμε τι θα κάμει.

Έν τζε λαλώ ότι ο Τεν Κάτε εν κάμνει λάθη ή ότι εν έκαμε λάθη. Ομως επειδή ενεν η δουλειά μου η προπονητική εν κάθουμαι να θωρώ τζε ΜΕΤΑ να φκένω να δηλώνω ότι εν άχρηστος ο άνθρωπος. Τζίνος ξέρει την ομάδα, τζίνος θωρεί τους παίκτες, τζίνος αποφασίζει. Κανεί πιον ρε κουμπάρε με τούτη την πίκρα.

Σε ούλλες τις χώρες του κόσμου, οι ομάδες χάνουν παιχνίδια. Άμαν χάσει ο Παναθηναϊκος πετάσσουντε ούλλοι να έβρουν το λάθος. Ούτε πως έπαιζε την 3η ή 4η καλύττερη ομάδα της Ισπανίας..ούτε πως στην επίθεση είχαν ένα παίκτη που επέρασε που την Μάντσεστερ τζε επίε τελικό Τσ.Λ με τη Βιγιαρεάλ, τζε ένα άλλον για τον οποίον απορρίψαν πρόταση 60 εκατομυρίων που την Τσέλσι.

Ναι, εν καλύττερη ομάδα η Αθλέτικο τζε για αυτόν εκέρδισε εψές. Τελεία.

No comments:

Post a Comment