Sunday, August 30, 2009

Day 1 over

Απογοήτευση μεγάλη..τζιαμέ που είσαι έτοιμος να πανηγυρίσεις την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, τζαμέ που σκέφτεσαι, επιτέλους έφερεν η ομάδα 2500 κόσμο στο γήπεδο τζε εννα φύουν χαρούμενοι, γίνεται ένα κόρνερ στο 93 τζε στην πρώτη άτε δεύτερη φάση που έκαμε ο Εθνικός ούλλο το παιχνίδι ισοφαρίζει. Έτσι εν η μάππα όμως...τιμωρεί.

Την Ομόνοια ούτε που την είδα..εν είχα όρεξη πλέον αλλά όπως τα επρόβλεψα. Νίκη με πολύ μουρμούρα. Άναψα τζε σήμερα το κομπιούτερ τζε δκιαβάζω ότι επιάσαν τον Μακρίδη..τζε εσκεφτουμούν..ΜΑ ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΟΥΝ; Εν λέω παικταράς ο Μακρίδης..μπορεί να κάμει την διαφορά αλλά αφου εθέλαν επιθετικό τζε αμυντικό. Γιατί επιάσαν ΜΕΣΟ;; Τζε που εννα μπούν ούλλοι..πότε εννα παίξει ο Χριστοφή; Πότε εννα παίξει ο Εφρέμ; Πόσους ακριβώς μέσους έσιει τωρά η Ομόνοια τζε πόσους καθαρούς επιθετικούς; Λογική της Ρεαλ Μαδρίτης τούτη που ότι εκινείτουν έπιανετο. Τέλοσπαντων, αιστους τζαμέ να κάμουν ινφλεϊτ το παζάρι τζε στο τέλος να βουρούμε ούλλοι.

Ο Απόλλωνας επέρασε εύκολα που το Παραλίμνι. Εν ξέρω αν επαίξαν καλά ή αν ήταν ουσιαστικοί ή τυχεροί. Μπορεί επίσης να ήταν άχρηστο το Παραλίμνι. Τζίνο που ξέρω εν ότι 3-0 μέσα σε μια που τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος εν επιβλητικό σκόρ τζε δείχνει διαπιστευτήρια ικανής ομάδας. Εσκόραρε τζε το Μπαγκουρούι για τον οποίον επρόβλεψα ότι θα κάμει μεγάλη χρονιά.

Ενίκησε τζε η ΑΕΛ τζε εμπήκε με το δεξί. Στενό σκόρ το 1-0 τζε εμπορούσε τζε τζίνους να τους τιμωρήσει η μάππα.

Άτε να δούμε τζε τι θα γίνει σήμερα στους δύο αγώνες.

No comments:

Post a Comment