Friday, August 7, 2009

Προβλέψεις

Δύσκολη η κλήρωση για τον ΑΠΟΕΛ. Τουλάχιστο εν έππεσε με τον Ολυμπιακό αλλά νομίζω η Κοπεγχάγη ήταν η 2η πιο δυνατή ομάδα στην κληρωτίδα. Έσιει τζε εμπειρία που Champions League οπόταν δύσκολα τα πράματα. Όμως με μια καλήν παρουσία πιστέφκω ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί. Φτάνει να μεν πάρει ο νους τους αέρα αλλά πάλε έχω εμπιστοσύνη του Γιοβάνοβιτς.

Πάμε τζε στις Ελληνικές ομάδες τωρά. Ο Κετσπάια εδήλωσε ότι "δεν διαλέγουμε ομάδες". Είμαι σίουρος ότι αν εμπορούσε να δκιαλέξεί ήταν να δκιαλέξει τούτη τη Σιέριφ που την Μολδαβία. 100% στους ομίλους ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός έπεσε με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύσκολα, πολλά δύσκολα τα πράματα. Το μόνο καλό εν ότι πάει σαν αουτσαϊντερ στα παιχνίδι, τζε αν παίξει σοβαρά τζε πιάσει μια νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα τζε παίξει άμυνα αλά Μιλάνο και Βρέμη στη Μαδρίτη, τότε μπορεί, επαναλαμβάνω μπορεί να προκριθεί. Διώ του ένα 30% πιθανότητα.

Καλήν επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές και Κυπριακές ομάδες (για τον Ολυμπιακό εν με λιο βαριά καρδιά που το λαλώ, αλλά τέλοσπαντων, ας μεν ήμαστε τέλλια αχάριστοι).

No comments:

Post a Comment