Monday, August 24, 2009

Λάβετε θέσεις...

5 μέρες εμείναν πριν να αρκέψει τζε ο φετινός μαραθώνιος. Ετελειώσαν τζε τα τελευταία φιλικά που εφκάλαν πρωταθλητή τον Ερμή τζε πάμε γι' άλλα.

Λοιπόν να κάμω τζε εγώ την πρόβλεψη μου για φέτος.

Νομίζω το πρωτάθλημα θα το πιάσει η Ομόνοια. Φτάνει φυσικά να φέρουν ένα επιθετικό τζε να πιάσιν τον Κετσπάγια όταν τον δκιώξει ο Κόκκαλης.

Ο ΑΠΟΕΛ έσιει πολλά καλή συνοχή σαν ομάδα τζε ομοιογένεια αλλά φοούμαι ότι οι Ευρωπαϊκες υποχρεώσεις του μπορεί να του στοιχίσουν βαθμούς στην Κύπρο. Αν δεν είσιε την Ευρώπη θα το έβαλλα πρώτο φαβορί.

Η Ανόρθωση μπορεί να της εστοίχισε η έξοδος που την Ευρώπη αλλά μπορεί να την βοηθήσει να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Έσιει καλούς παίκτες αλλά νομίζω θα περιοριστεί στην 3η θέση φέτος.

Η ΑΕΛ έκαμε μεταγραφές που την Κύπρο. Παίκτες που εξαναπαίξαν στην Κύπρο (μεν με ρωτήσετε επειδή εν ξέρω να σας πώ, απλώς άκουσα το στον Αβρααμίδη εψές τη νύχτα). Μπορεί να έρτει 4η μπορεί να έρτει τζε 8η. Nothing is impossible.

Ο Απόλλωνας εν ο πρωταθλητής στις μεταγραφές. Ευτυχώς που ήρτε τζε ο Νούνιες τζε επνάσαμε. Πόση μάππα εννα παίξει εννα δούμε είπαμε. Ο άνθρωπος έπαιξε στην Λίβερπουλ τζε εκατάφερε τζε εμπήκε τζε στη χειρότερη ενδεκάδα της ομάδας έβερ.

Για τις άλλες ομάδες εν ιξέρω. Νομίζω οι άλλες θα παίξουν για τις θέσεις που 6 μέχρι 14. Πιστεύκω πρώτο φαβορί για διαβάθμιση είναι η ΑΠΕΠ φέτος. Μπορεί τζε να κάμνω λάθος όμως. Παραλίμνι τζε Εθνικός ποτζί ποδά εννα τα καταφέρουν να μείνουν, μάλλον τζε ο Ερμής. Η Πέγεια μάλλον εννα είναι στο δεύτερο γκρούπ.

Άρα μεινίσκουν Σαλαμίνα (μη κακό μας πάλε), Άρης, Δόξα, ΑΠΕΠ, Πάφος για διαβάθμιση.

Άτε τζε ο Θεός Βοηθός

No comments:

Post a Comment