Thursday, August 6, 2009

Κρίμα

Κρίμα για τον ΑΠΟΠ Κινύρας/ Πέγειας. Ποιος εννα το πίστεφκε ότι ένα χωρκούϊ στην Πάφο ήταν να κάμει ομάδα που να παίζει μονότερμα την Ραπίντ Βιέννης τζε μόνο τζε μόνο που ατυχία να μεν της βάλλει 4. Το τελικό 2-2 στην παράταση ήταν πλασματικό, τζε έμεινε μας ούλλους μια πικρή γεύση. Τα ενθαρρυντικά είναι ότι το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου ανεβαίνει τζε το ότι σχεδόν ούλλοι οι Κυπραίοι εψές υποστηρίζαν την ομάδα της χώρας τους χωρίς οπαδικές προτιμήσεις. Ίσως μια μέρα να το δούμε τζε με τις μεγάλες ομάδες τούτο!

Το ρεσιτάλ μετάδοσης εσυνεχίστηκε εψές που το ΡΙΚ. Απορώ αν ξέρουν την λέξη "αντικειμενικότητα" μερικοί. Έννεν ανάγκη ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αμφισβητούμενη φάση να φκάλουμε συμπέρασμα ότι έπρεπε να ήταν υπέρ της Κυπριακής ομάδας τζε ότι έκαμε λάθος ο διαιτητής. Το μόνο πράμα που καταφέρνουν είναι να υποτιμούν τη νοημοσήνη των Κυπραίων φιλάθλων.
Ρεσιταλ έδωκε τζε ο ανταποκριτής στο στάδιο ο οποίος είπε ότι θα ήταν καλά να πάει το παιχνίδι στην παράταση διότι οι Κύπριοι παίκτες του ΑΠΟΠ θα αντέξουν παραπάνω μέσα στις καιρικές συνθήκες (τη ζέστη δηλαδή). Εν ζήτημα αν είσιε ένα (1) παίκτη Κυπραίο ο ΑΠΟΠ στην ενδεκάδα του. Δηλαδή εν σκέφτουνται πριν μιλήσουν.

Επίσης για όσους δεν το ακούσαν τις 6 φορές που το είπε ο Γεωργιάδης..ο Λίρι είναι έξυπνος, ταχύς και διεμβολιστής.

No comments:

Post a Comment