Tuesday, August 4, 2009

Απογοήτευση

Το τριφύλλι της Λευκωσίας εμάρανε. Ίνταλως να με μαράνει δηλαδή αφού επίαν να παίξουν η ώρα 7 μες στους 200 βαθμούς μάππα; Πόσο να αντέξουν να πιέζουν με έτσι ζέστη; Οι άλλοι εν τζε εκάμναν τίποτε..εκόφκαν την μάππα τζε εδιούσαν την μπροστά στους επιθετικούς τζε ότι εκάμναν τζίνοι. Ο Μιχαλάκης είσαι Τρέλλα έσιει που τον Ηρακλή που έπιασε την κατηφόρα. Εχτες έν έβρισκε την μάππα, έχασε 2-3 ευκαιρίες..ο δε σπήκερ του ΡΙΚ σε κάθε φάση εγύρεφκε πέναλτυ..ώσπου τζε εδώκαν του το τζε ησύχασε η κελλέ μας. Να μεν πω τζε για το ότι έγινε 77 για να μας πεί οτι ίσως να μην μπορεί να ανατρέψει η Ομόνοια. Μα ίντα παιχνίδι εθωρούσες κουμπάρε; Ευκαιρία εν εκάμαν σε 75 λεπτά τζε ήταν να βάλουν 4 γκόλ σε 15; Ενιγουεη, του χρόνου πάλε όνειρα για ομίλους κτλ κτλ.

Το τριφύλλι της Αθήνας άνθισε εψές. Η Σπάρτα ήταν καλή ομάδα..ήξερε να αναπτύσσεται τζε να βάλει την μάππα κάτω. Ο Σισσέ πάλε εν εβάλε γκόλ..αλλά έκαμε την δουλειά του τζε με το παραπάνω ο Σαλπιγγίδης. Κλήρωση τωρά τζε ο Θεός βοηθός.

Πόψε παίζει τζε η Αποελάκκα. Δύσκολη έδρα το Παρτιζάνι αλλά το 2-0 εν καλό αποτέλεσμα. Ήρωες τζε οι 1500 που επήαν, ας ελπίσουμε ότι θα φέρουν γούρι τζε το ΑΠΟΕΛ θα έρτει πίσω με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές του.

Άτε καλή τύχη τζε λαλούμε τα που αύριο πάλε.

No comments:

Post a Comment