Thursday, August 20, 2009

Έκαμε την πάζα της

Έτσι φιλικά παιχνίδια πρέπει να της αρέσκουν πολλά τούτης της Δικαστικής..Σκεφτείτε ότι μόνο που το φιλικό Σαλαμίνα - ΑΕΛ έφκαλε 36,500 Ευρώ!!! 30,000 Ευρώ εννα πληρώσει η ΑΕΛ τζε 6,500 Ευρώ η Σαλαμίνα. Έτσι πας την κκελλέ να μάθουν μερικοί. Εννα μου πείτε ίντα που φταίουν οι ομάδες για τους οπαδούς τους. Εννα σας πώ ότι ελαλούσα πάντα. Ότι άμαν θέλουν οι ομάδες και τα ΣΥΦΙ μπορούν πολλά εύκολα να τους απομονώσουν τούτους. Βάρτε 2 άτομα με φωτογραφικές πάνω στην εξέδρα τζε φκάλλετε τους φωτογραφίες. Φωτογραφίες στην αστυνομία τζε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο δια παντός. Τζε να σου πώ αν θα ξαναμπούν μες στο γήπεδο ή αν θα ξαναρίξουν ρότσα ή να κάμνουν τους παλλικαράες.
Α το φιλικό εκέρδισε το η Σαλαμίνα...3-0 στα χαρτιά.

Ήρτε τζε ο Νούνιες επιτέλους. Τώρα να δούμε πόση μάππα εννα παίξει τζε τούτος. Όι ίντα παίκτης είναι, αλλά πόση μάππα εννα παίξει. Διότι ότι εν καλός παίκτης ξέρουμε το. Εγω πάντως πιστεύκω ότι η αποκάλυψη του φετινού Απόλλωνα θα είναι ο Μπαγκούρα. Αν του βάλει μυαλό ο Φον Χείζεν ο μιτσής εννα κάμει πολλά, πάρα πολλά πράματα.

Ο Ερμής έπιασε τον Κούλλη Παύλου, τζε τον Μάριο Λουκά τζε συνεχίζει. Μάλλον πάει για δεύτερη τετράδα στο πρωτάθλημα..πολλά δύσκολο να μπεί στην πρώτη ειδικά αφού οι 3 θέσεις εν καππαρωμένες.

Εμείναν αλλό 8 μέρες για να αρκέψει το πρωτάθλημα. Αλλό 8 μέρες για εκπομές στην τηλεόραση, παράγοντες να μαλλώνουν επειδή 3 φάσεις πριν το τέρμα που έφαε η ομάδα του, ο επόπτης έδωσε αράουτ λάθος εναντίον της ομάδας του, κτλ, κτλ.

Καλήν υπομονή!

No comments:

Post a Comment