Friday, November 20, 2009

Που το κακό στο χειρότερο

Εν μας εκανούσαν τα κρούσματα βίας της περασμένης εβδομάδας, αντί να καλλυτερέψουν λίο τα πράματα στο χώρο του άμοιρου Κυπριακού ποδοσφαίρου γίνονται χειρότερα.

Πρώτα το Red Club με ανακοίνωση του και για ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο που δέχεται η Σαλαμίνα θα απουσιάσει από το παιχνίδι εναντίον της ΑΕΛ, την Δευτέρα.

Μετά οι οργανωμένοι της ΑΕΛ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φασιστική και ρατσιστική αντιμετώπιση προς τους φιλάθλους καλεί τους οπαδούς της να μην πατήσουν πόδι στο Αμμόχωστος.

Έτα ούλλα τζιαμέ. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή. Αντίθετα, με τα κακώς έχοντα στον Κυπριακό χώρο θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι ΧΩΡΙΣ φιλάθλους. Να τα βλέπετε που την τηλεόραση τζε να χαίρεστε ούλλοι. Εν κανεί που η ΑΕΛ τζε η Σαλαμίνα είναι οι ομάδες με την πιο μεγάλη εισφορά στην ΚΟΠ (σε πρόστιμα), έπρεπε να τις σέβεστε λλίο. ΤΟ μόνο κακό για εσάς είναι ότι εν θα έσιετε αφορμή να τιμωρήσετε ούτε την μια ούτε την άλλη τούτη την αγωνιστική.

Εν κανούν τούτα, σήμερα άκουσα τζε το άλλο ότι ο Κουτσοκούμνης θα εισηγηθεί να αλλάξει ο Τράττος που το Άρης - Ομόνοια!! Ρε κωλοτούμπες καταλάβετε τι κάμνετε; Προχτές που εζήτησε η Σαλαμίνα να αλλάξει ο Ανδρονίκου είπετε ότι ΜΟΝΟ αν δηλώσει κώλυμα μπορεί να αλλάξει. Τωρά που εζήτησε ο Άρης εν ούλλα ΟΚ;
Τζε ρωτώ σας ρε επιστήμονες που ασχολείστε με το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Η ενέργεια σας τούτη (έστω τζε να το εξετάσετε, έστω τζε αν δεν εγκριθεί) ξέρετε ότι νομιμοποιεί τις φοβίες του Άρη τζε του κάθε Άρη;
Αν αύριο ο Τράττος πάει τζε κάμει το ΑΕΠ - ΑΠΟΕΛ στο Παφιακό τζε έσιει φασαρίες διάτε το δικαίωμα της ΑΕΠ τζε της κάθε ΑΕΠ να φκεί να πεί "έννεν εμείς που φταίμε, εν οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ".
Ε ποίοι άλλοι δηλαδή; Η συτζιά του μαύρου

No comments:

Post a Comment