Thursday, November 12, 2009

Σφαίρα φαντασίας

Αφου σχεδόν επήε το ένα τρίτο του πρωταθλήματος ας κάμω μερικές προβλέψεις για το τι θα συμβεί μέχρι το Μάη:


  • Η Ομόνοια κάνει το «μπάμ» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αποκτά από τον ΑΠΟΕΛ τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.
  • Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης κατεβάζει τα μούτρα του επειδή ήθελε να ήταν ο μόνος Κωνσταντίνος στην ομάδα, έτσι ξαναδοκιμάζει την τύχη του στον Απόλλωνα.
  • Η ΑΕΛ σε μια πρωτότυπη για τα κυπριακά δεδομένα συμφωνία, υπογράφει συμβόλαιο με την ΚΟΠ ώστε με standing order να μπαίνουν 5,000 Ευρώ στα ταμεία της ΚΟΠ κάθε εβδομάδα. Για αντάλλαγμα η ΚΟΠ δεν θα τιμωρεί την ΑΕΛ κάθε εβδομάδα.
  • Στο ντέρπυ του Δεκεμβρίου μεταξύ ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας, το ΑΠΟΕΛ επικρατεί με 2-1 με πέναλτυ στο τελευταίο λεπτό. Στην προηγούμενη φάση ο Χαπέσιης ακύρωσε καθαρό γκόλ του Αλωνεύτη επειδή ήταν πολλά γρήγορος. Στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι ο Λεμονής παραδέχεται ότι το λάθος του διαιτητή ήταν ανθρώπινο. Ο Καυκαρίδης δεν παραπονιέται και οι οπαδοί της Ομόνοιας δεν βγαίνουν στο ράδιο κάθε μέρα..ώρα..λεπτό να παραπονεθούν.
  • Ο ΑΠΟΕΛ εν τω μεταξύ κληρώνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Κόκκαλης απολύει τον Ζίκο και προσλαμβάνει τον Τιμούρ για το παιχνίδι. Ο Κετσπάγια κατεβάζει τον Ολυμπιακό με μόνο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές και χάνει την πρόκριση από το ηρωικό ΑΠΟΕΛ.
  • Ο Ολυμπιακός κάνει ένσταση διότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πήραν Ελληνικές σημαίες στο γήπεδο και ζητάει το παιχνίδι στα χαρτιά.
  • Ο Εθνικός Άχνας μένει αήττητος στο δεύτερο γύρο και με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ παίρνει το εισιτήριο για το Ιντερτότο.
  • Στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου Εθνικός – Ανόρθωση, ο Μούσλιν ασπάζεται τον Σάμπουριτς και απολογείται για την συμπεριφορά του στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.
  • Η Νέα Σαλαμίνα απολύει τον Μίρκο Μίχιτς και προσλαμβάνει στη θέση του τον έφορο τύπου της ομάδας επειδή δεν είναι πολύ ακριβός.
  • Ο Απόλλωνας δένει σαν ομάδα και πάει φουλ ολοταχώς για πρωτάθλημα μετά την πρόσληψη του Μπερντ Στάγκε ως προπονητή για τους περιφερειακούς επιθετικούς.
  • Ο Καφού ξανασκοράρει εναντίον της Ομόνοιας.
  • Η ΑΕΛ και ο Ερμής συναντιόνται στον τελικό κυπέλου. Η ΑΕΛ παίζει μονότερμα τον Ερμή, δικαιούται δύο πέναλτυ και στο τέλος χάνει το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Καταγγέλει τον διαιτητή και ο διαιτητής κινάει αγωγή στην ΑΕΛ.
  • Μπαίνει ο θεμέλιος λίθος για το νέο γήπεδο της Ομόνοιας. Στις προσφορές για την ανέγερση του γηπέδου, ο Μιλτιάδης Νεοφύτου χάνει την προσφορά από τον Ακαθιώτη Developers.
  • Ο Πρόεδρος Χριστόφιας συγχαίρει την Ανόρθωση για την κατάκτηση του τίτλου.

4 comments:

  1. Ρε Αλκη κοψε τα αναψυκτικα γιατι πειραζουν σε ρε φιλε
    αχαχαχαχαχαχα

    Υ.Γ. τζιαι φυε το γουορτ βεριφικέισhιον γιατι εσπασεν με!!!!!

    ReplyDelete
  2. Τι εν το word verification πάλε; Έσιει σχέση που γράφω τα ποστς που το Word? Ήνταλως το φέυκω;

    Τα αναψυκτικά εν κομμένα που τζερό ρε. Εν κάμνω καταχρήσεις ούτε τσιάρο, ούτε ποτό, ούτε αναψυκτικά. Πρέπει να εν αλλού το πρόβλημα

    ReplyDelete
  3. Δικαιούμαι να προσθέσω ένα;; ΟΚ, here it goes...
    Το ΑΠΟΕΛ, αφού περάσει και από τον Ολυμπιακό, κληρώνεται με την Λίβερπουλ. Στο Anfiled, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ξετυλίγουν ένα τεράστιο πανό που γράφει APOEL YOU WILL NEVER WALK ALONE, τζιαι τραγουδούν ασταμάτητα.. Όλο το γήπεδο σηκώνεται όρθιο και χειροκροτεί τους πορτοκαλί επί 5 λεπτά. Τότε οι πορτοκαλί ανοίγουν ένα άλλο πανό που γράφει: LIVERPOOL, WHO????

    ReplyDelete
  4. Ρε ktino, αφου τη Λίβερπουλ εννα την αποκλείσει ο Παναθηναϊκος, ίνταλως να πέσει μαζί της το ΑΠΟΕΛ;

    ReplyDelete