Sunday, November 1, 2009

Κούρσα για 3 άλογα...

Καλημέρα, καλήν εβδομάδα τζε καλό μήνα.
Να αρχίσουμε με το προηγούμενο μου πόστ για το οποίο επαληθεύτηκα πανηγυρικά. Τα αντικείμενα επέσαν, το ίδιο και οι ξιτιμασιές τζε που τα επίσημα πάνω εκάμναν εκκλήσεις στους φιλάθλους να σταματήσουν. Ε ναι, μετά που τα εκάμαν σhιόνι εκάμναν τζε εκκλήσεις.

Anyway, στα πιο ενδιαφέροντα φαίνεται ότι το πρωτάθλημα θα είναι κούρσα για 3 άλογα. Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια έχει τη δυναμική τζε εσιει παίκτες που τη ξιλασπώνουν. Η Ανόρθωση έχει Καφού. Ο ΑΠΟΕΛ έχει νοοτροπία. Το πόσο θα αντέξει ο ΑΠΟΕΛ εξαρτάται αν θα προχωρήσει στο ΟΥΕΦΑ και που το πόσες μεταγραφές θα κάμει το Γενάρη και αν θα είναι καλές. Η Ανόρθωση δεν πείθει αλλά εν τζαμέ τζε η Ομόνοια με εξαίρεση το παιχνίδι με την Ανόρθωση και την ΑΠΕΠ, παίρνει αποτελέσματα.

Τζε οι 3 ομάδες τούτες αρκέψαν προετοιμασία μέσα Ιουνίου τζε θα παίζουν για το πρωτάθλημα ως τις αρχές του Μαϊου. Σχεδόν 11 μήνες δηλαδή. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρωταθλήτρια ομάδα θα είναι η ομάδα με τον πιο πλήρη πάγκο. Τζε που τη στιγμή που η Ομόνοια έχει τη δυνατότητα να έχει στον πάγκο παίκτες σαν τον Χριστοφή και το Ζουράφσκι, νόμιζω θα είναι η ομάδα που θα αντέξει..

Φτάνει μόνο να θκιώξει το Λεμόνή διότι δεν τον πάω καθόλου.

No comments:

Post a Comment