Tuesday, November 17, 2009

Τελικά μπορεί να γίνει κάτι;

Ναι, εν η ομάδα μου η Σαλαμίνα τζε μπορεί να είμαι προκαταλλειμένος αλλά η ενέργεια της διοίκησης να επικηρύξει τους ταραξίες αξίζει τουλάχιστο θετικού σχολιασμού.

Μπορεί ως σήμερα να έκαμε πολλά λάθη η διοίκηση, μπορεί να έχει τζε ευθύνη στις φασαρίες που έγιναν προχτές (ας εκλείαν που πριν την κερκίδα τζίνη) αλλά τουλάχιστο προσπαθούν να κάμουν κάτι.

Στα υπέρ τους εν ότι εν εδικαιολογήσαν σε καμία περίπτωση τα επεισόδια στην άθλια διαιτησία του Τρύφωνος (ο Θεός να την κάμει διαιτησία δηλαδή). Επαραδεκτήκαν τα λάθη τζε θα πληρώσουν.

Φυσικά πριν πω μπράβο θα περιμένω να δώ αν γίνει κάτι ουσιαστικό με αυτό τζε ότι δεν ήταν μια απλή κίνηση εντυπωσιασμού. Όπως τζε να το κάμουμε εν ένα βήμα προς τη σωστή κατέυθυνση.

Περιμένω να δω την ημέρα που οι διοικήσεις των ομάδων θα χρησιμοποιούν φωτογραφικό υλικό τζε να το διούν τζαμέ που πρέπει. Περιμένω την ημέρα που ο Μιλτιάδης θα συνεργαστεί με τη Θύρα 9, ο Φοίβος με το ΠΑΝΣΥΦΙ, ο Φρίξος με τη Θύρα 1, ο Ανδρέας με τους Λέοντες τζε ο Αντώνης με τους Μαχητές τζε θα κάμουν μια λίστα με ονόματα για τα οποία θα ζητήσουν να μεν ξαναπατήσουν στο γήπεδο. Τζε ας τους λαλούν προδότες όπως οι Αεκτζήδες τον Ντέμη.

No comments:

Post a Comment