Monday, September 27, 2010

Τα προβλήματα της Ομόνοιας...

Σήμερα θα ασχοληθώ αποκλειστικά για την Ομόνοια..τζε θα σταθώ σε 3 σημεία.

1. Τόσα τζε τόσα λεφτά εξοδευτήκαν για να αγοράσουν παίκτες να κάμουν ομάδα. Εν υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ άνθρωπος που να καταλάβει μέσα στην Ομόνοια ότι η ομάδα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΠΠΑ; Ίσως να παίζει τη χειρότερη μάππα που τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Έσιει να κάμει καλή εμφάνιση που το 1ο ημίχρονο με το Παραλίμνι ΠΕΡΣΙ! Ούλλα τα άλλα ήταν παιχνίθκια που απλώς 2-3 ποδοσφαιριστές που εν άλλης κλάσης εκάμαν το κάτι παραπάνω τζε εκέρδισε η Ομόνοια. Εν γίνεται ρε παιθκιά, τόσους παικταράες τζε να μεν μπορεί να γινεί ένας συνδυασμός. 1000% αποκλειστική ευθύνη στον κ. Λεμονή. Τζε ακούτε με ότι αν χάσει το ντέρπυ την άλλη αγωνιστική, θα έχουμε βατραχάκια (λέγε με Μπάγεβιτς) προ των πυλών του Η. Πούλλος.

2. Πόσο τζερο εννα μασούν οι οπαδοί την καραμέλα της διαιτησίας. Στην κάθε φάση που γίνεται εναντίον της Ομόνοιας ακούμε τζε το θρυλικό "Σφύρα καλά, Π******** γιε". Τούτα, φίλοι Ομονοιάτες κάμνουν σας να μεν θωρείτε την ουσία (η οποία εν η εμφάνιση της ομάδας σας) τζε να τα φκάλετε αλλού. Εχτές ο διαιτητής εχαρίστηκε σας σε 3 φάσεις.

α. Ολοκάθαρο πέναλτυ πάνω στον Κούλλη Παύλου από στραβοκλωτσιά του Καρυπίδη. Ο παρέας στην LTV είδε το τζε 3 φορές τζε αποφάνθηκε ότι ο Καρυπίδης μάλλον δεν του εκτύπησε.

β. Ο Κούλλης Παύλου εκόπηκε σε θέση οφσάιντ ενώ καλυπτόταν και έφευγε μόνος του.

γ. Ο διαιτητής δεν διάκοψε τον αγώνα όταν ο Κούλλης Παύλου εκτυπήθηκε από αντικείμενο που έριψαν οπαδοί της Ομόνοιας.

3. Το τελευταίο εν τζε η αφορμή για το τρίτο σημείο σήμερα. Γιατί κ. διαιτητή δεν εδιάκοψες το παιχνίδι όταν αντικείμενο εκτύπησε τον Κούλλη Παύλου στο κεφάλι; Δηλαδή που πρέπει να φτάσουμε για να διακοπεί το παιχνίδι; Έπρεπε το αντικείμενο να ήταν πιο αιχμηρό; Πιο βαρύ; Αν δεν ήταν η Ομόνοια και ήταν το Παραλίμνι, ο Εθνικός, ο Ολυμπιακός θα εδιάκοπτες το παιχνίδι; Μέγα, μέγα λάθος. Και θα εξηγήσω γιατί.
Αν το παιχνίδι εδιακόπτετο και έπαιρνε τους βαθμούς η Πέγεια στη δικαστική, πέτε μου,οϊ πέτε μου αν οι υγιώς σκεπτόμενοι φιλάθλοι της Ομόνοιας δεν θα εβρίσκαν τον τύπου που έριξε το αντικείμενο να τον λυντσάρουν; Τζε πέτε μου αν έτρωε το ξύλο της ζωής του ο τύπος αν θα εξανατολμούσε να ρίξει αντικείμενο;
Τωρά τι έγινε; Εβάλαν του 2-3 φωνές κάποιοι γέροι πάνω στην κερκίδα, την άλλη εβδομάδα πάλε τζαμε θα είναι, πάλε το ίδιο πράμα θα κάμει. Τζε εγώ ρε φίλε άμαν κάμνω μια παρανομία τζε εν με τιμωρεί κανένας εννα την ξανακάμω.
Τώρα να δούμε τζε η δικαστική της ΚΟΠ πως θα αντιδράσει σε αυτό. Αλήθεια, θα τιμωρηθεί η Ομόνοια με κεκλεισμένων των θυρών όπως με αρκετή ευκολία τιμωρήθηκαν κάποιες άλλες ομάδες πέρσι, ή μήπως θα σκεφτεί η ΚΟΠ τα έσοδα που θα χάσει από κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ; Εγώ ξέρω, εσεις;

1 comment:

  1. Όπως τα λαλείς είναι φίλε μου. Αλλά πάλε εννα τους ακούμεν εις τα ράδια να σαλαβατούν για τη διαιτησία, πάλε εννα φταίσιν ούλλοι εκτός ο Λεμονής, πάλε εννα...πάλε εννα...

    ReplyDelete