Wednesday, September 22, 2010

Φιλικά και σικέ στην Κύπρο

Μόνο στην Κύπρο (άτε τζε στην Ελλάδα) ο κάθε άσχετος παράγοντας φκαίνει με την ιδιότητα του Mr. I Know it All στα ράδια τζε κάμνει δηλώσεις κάθε μέρα. Αφορμή του θέματος σήμερα εν ο κ. Χατζηλιασής τζε οι δηλώσεις του περί φιλικών παιχνιδιών.

Καλά σου απάντησε ο κ. Λίλλης, κ. Χατζηλιασή. Αν έσιεις κάτι να πεις, πες το αντρίκεια τζε με επιχειρήματα. Να ξεφουρνίζεις ότι γίνονται φιλικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα έτσι απλά και αόριστα εν τακτική που χρησιμοποιούν οι γέροι στο καφενέ τζε οι μιτσιοί στα δημοτικά σχολεία που το ακούσαν που τον παππού τους.

Δηλαδή ήταν πολλά παράξενο που εκέρδισε η Ομόνοια την Αλκή 4-0; Αν δηλαδή κερδίσετε τζε εσείς τον Ολυμπιακό (λέω τώρα) 4-0 θα είναι τζε τζίνο φιλικό; Όταν πριν λία χρόνια η Αλκή έβαλε 5 της Ομόνοιας εν ήταν φιλικό; Ή μήπως εν διαφορετικές διοικήσεις, διαφορετικοί ποδοσφαιριστές; Έχεις κάποια επιχειρήματα; Εσκέφτηκες ότι δημιουργείς καταστάσεις και πορώνεις το κλίμα ενόψει του ντέρμπυ;

Μήπως εν καιρός να μπεί κάποια τάξη στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο; Κάθε μέρα ακούμε ανθρώπους άσχετους με την τακτική του ποδοσφαίρου να φκαίνουν στα ράδια τζε να αναλύουν αγώνες. Μόνο στην Κύπρο (άτε τζε στην Ελλάδα) ούλλοι ξέρουν τα ούλλα.

Εν καιρός τζε η ΚΟΠ να αρχίσει να βάζει προστίματα εκεί που πρέπει. Ο κάθε παράγοντας εν μπορεί να επικαλεστεί τη δημοκρατική του αρχή ότι μπορεί να λέει και να εκφράζει ότι θέλει όταν τζίνα που λέει εν έχουν κάποια βάση ή όταν ο ίδιος δεν έχει επιχειρήματα για να αποδείξει ότιδήποτε.

Αλήθκεια, τι έγινε με τους κόκκινους και κίτρινους φακέλους της ΟΥΕΦΑ; Σε ποιο συρτάρι εν κρυμμένοι;

No comments:

Post a Comment