Thursday, September 23, 2010

Το ντέρμπι πλησιάζει...

Στον αγώνα Ομόνοια - Πέγεια η Ομόνοια κερδίζει με 1-0 με κεφαλιά του Κωνσταντίνου. Σωρεία διαμαρτυριών για το διαιτητή του αγώνα από τους Ομονοιάτες οι οποίοι διαμαρτύρονται για σκληρό παιχνίδι και δύο πέναλτυ που δεν τους δόθηκαν.

Το ΑΠΟΕΛ περνάει από την Πάφο με γκόλ του Αλεξάνδρου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο αγώνας των αιωνίων ξεκινάει Κυριακή νύχτα. Παράγοντες των δύο ομάδων δεν χάνουν την ευκαρία να βγαίνουν στα κανάλια και να δυναμιτίζουν το κλίμα μιλώντας για διαιτησίες και φιλικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα καλούν το κόσμο να είναι ψύχραιμος και να παρουσιαστεί με αθλητοπρέπεια στο γήπεδο (τι οξύμωρο).

Οι διάφοροι άσχετοι βγαίνουν καθημερινά στο Σούπερ Σπόρτ ΦΜ και λένε τις δικές τους ιδιοφυείς ασυναρτησίες (ακόμα ένα οξύμωρο). Παρασκευή νύχτα γίνονται βανδαλισμοί στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και στο οίκημα του ΑΚΕΛ στα Περβόλια.

Η μέρα του πολέμου..ε συγνώμη του αγώνα φτάνει. 25000 κατακλύουν το ΓΣΠ. Οι φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά επιτρέπονται για μια ακόμη φορά και οι οπαδοί κάνουν τα δικά τους. Βρισιές οι μέν, βρισιές και οι δε.

Ο αγώνας ξεκινάει. Σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή οι ποδοσφαιριστές διαμαρτύρονται, παρασύρνοντας και τον κόσμο. Ο διαιτητής ακούει τα συνηθισμένα συνθήματα για την οικογένεια του. Ο αγώνας τελειώνει. Οι παράγοντες της ομάδας που κέρδισε μιλούν για δίκαιο αποτέλεσμα, οι παράγοντες της ομάδας που έχασαν θυμήθηκαν κάποιο οφσάιντ και κάποιο πέναλτυ. Η συνέχεια το βράδυ στον Αβρααμίδη. Ο πόλεμος τελείωσε. Για μια ακόμη φορά οι εφημερίδες πανηγυρικα σχολιάζουν ότι δεν θρηνήσαμε ούτε αυτή την φορά θύματα.

Η συνέχεια στον επόμενο γύρο.

No comments:

Post a Comment