Monday, October 4, 2010

Μέχρι που θα φτάσουμε...

Δυστυχώς εκαταντήσαμε στην Κύπρο μετά από κάθε αγωνιστική αντί να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, να ασχολούμαστε και με τα εξωγηπεδικά...

Η αρχή φυσικά έγινε με την κωμωδία ΑΕΛ - LTV - Plus TV. Ποιος θα το δείξει, ποιος δεν θα το δείξει, τελικά το έδειχνε μια κάμερα της LTV η οποία είχε πάνω αυτοκόλητο του ΡΙΚ και τελικά είδαμε όλοι τι έγινε. Μπροστά στην κάμερα, ανθρώπους να υβρίζονται και να πιάνονται στα χέρια. Επειδή αυτό θέλαμε να δούμε...και μετά διακοπή της μετάδοσης. Επειδή ο απλός κόσμος εβαρέθηκε σας ούλλους, προτείνω όσπου να τα έβρουν μεταξύ τους, να μεν πατήσει καμία κάμερα στο γήπεδο αλλά ούτε και να πληρώνεται το συμβόλαιο που υπέγραψε η ΑΕΛ. Δικαστικό διάταγμα ποδά, δικαστικό διάταγμα ποτζί. Αποφασίστε τζε πέτε μας.

Πάμε και στο ντέρμπυ. Ανήσυχη ηρεμία επικρατούσε στην πρωτεύουσα όλη την εβδομάδα. Ούτε μεγάλα λόγια, ούτε ενδείξεις για φασαρίες. Μόνο οι δηλώσεις Χριστόφια δυναμίτισαν το κλίμα. Δυστυχώς παρασύρθηκε και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ τον οποίο έχω αρκετά σε εκτίμηση, αλλά όφειλε ως παράδειγμα προς μίμηση να κρατήσει τις σκέψεις του για τον εαυτό του και όχι να τις μοιραστεί στο Facebook και να δυναμιτίσει περισσότερο το κλίμα.

Ηλίθια θα ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω επίσης ενέργεια οπαδού της Ομόνοιας να βάλει φωτιά σε Ελληνική σημαία. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες εκτός του ότι τούτον τον άνθρωπο τον οποίο όλοι ξέρουν θα πρέπει να καταδικαστεί δια νόμου και να του απαγορευθεί η είσοδος σε οποιοδήποτε γήπεδο ξανά. Δυστυχώς τούτος και κάποιοι άλλοι αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας τους και οφείλουν κάποιοι να τους πετάξουν έξω που το γήπεδο.
Όπως οφείλουν να πετάξουν έξω από το γήπεδο τους ανόητους που άναψαν τις φωτοβολίδες και διάκοψαν τον αγώνα.
Και εγω είμαι εδώ και ρωτώ και ξαναρωτώ. ΠΟΤΕ θα τιμωρηθεί παραδειγματικά η Ομόνοια; Πότε θα κλείσουν οι κερκίδες για οπαδούς της Ομόνοιας που για δεύτερη συνεχόμενη φορά δημιουργούν προβλήματα;
Και επειδή μερικοί θα μου πείτε..μα δεν είναι άδικο να τους τιμωρούμε όλους για 5-10 ηλίθιους, εγω θα σας πω ότι πέρσι για 5 ηλίθιους στερήθηκα παιχνίδι της ομάδας μου. Επειδή η ομάδα μου όμως δεν έχει 10000 σε κάθε παιχνίδι αλλά 1000 κανείς δεν ενδιαφέρθηκε τότε για αυτούς που αδικούνται..Επίσης η διοίκηση της ομάδας μου, για να μην ξανασυμβεί αυτό, έκλεισε ολόκληρη κερκίδα απαγορεύοντας στους οπαδούς της να πάνε σε αυτή..Τα σχόλια δικά σας.

Στα αγωνιστικά, τι να πούμε; Για το ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο του ΑΠΟΕΛ ή για την ανυπαρξία της Ομόνοιας; Για την πειθαρχία που έδειξε ο ΑΠΟΕΛ και για την έλλειψη πειθαρχίας της Ομόνοιας; Για το ανύπαρκτο αγωνιστικό πλάνο της Ομόνοιας; Για μένα η κατάσταση στην Ομόνοια συνοψίζεται στα 18 λεπτά της διακοπής.

Εκεί όπου έβλεπες τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ πειθαρχημένα να προπονούνται για να μην κρυώσουν και τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να κάνουν πάσες και να συζητούν μεταξύ τους..

Καλή εβδομάδα.

No comments:

Post a Comment