Friday, October 22, 2010

Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Πρίν περίπου ένα χρόνο, μετά τα επεισόδια στον αγώνα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ ο πρόεδρος της Σαλαμίνας κ. Σοφοκλέους καταδίκασε τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί της ομάδας του, και έκλεισε την κερκίδα για το Red-Club.

Ένα χρόνο αργότερα ο ίδιος παράγοντας, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό και 500 Ευρώ πρόστιμο για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τους διαιτητές στον αγώνα Σαλαμίνα - Χαλκάνωρας...Επίσης μπροστά στα μάτια του, γνωστός οπαδός της Σαλαμίνας (που ακούγεται ότι είναι και φίλος του) έριξε μπουκάλα προς τον διαιτητή και η Νέα Σαλαμίνα τιμωρήθηκε με 5000 Ευρώ πρόστιμο.

Ο ίδιος παράγοντας μας μιλάει για οικονομικό πρόβλημα, ενω δεν βλέπει που έχει καταντήσει η ομάδα που κυβερνά. Το να βάλουν ή να βάλουμε λεφτά που την μιά για να φκαίνουν που την άλλη τζε να πιέννουν στην Δικαστική δεν θα λύσει ποτέ το πρόβλημα.

Επειδή έρκεται ο τζιερός που εννα κτυπήσει το τηλέφωνο τζε εννα θέλετε οικονομική υποστήριξη ή συνδρομή μέλους ή να πουλήσετε λαχεία να ξέρετε ότι με έτσι ανθρώπους που κυκλοφορούν πάνω στην κερκίδα τζε νομίζουν ότι η Σαλαμίνα εν δική τους εννα τα χάσετε τζε τζίνα τα λία που πιάνετε που εμάς.

Τζε επειδή το ΠΟΙΗΜΑ εμάθαμε το τζε εννα μας πείτε τούτοι οι ανθρώποι βάλλουν λεφτά για τη Σαλαμίνα τζε κρατούν την στην ζωή, εννα σας πω ότι προτιμώ να είμαι ένα φτωχό σωματείο, στο οποίο γίνεται σωστή δουλειά για ορθή αναοικοδόμηση παρά να έχω 5-10 νομάτους που επειδή βάλουν τα λεφτά να χαλούν την αξιοπρέπεια της ομάδας μου ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

No comments:

Post a Comment