Monday, January 11, 2010

Παραλειπόμενα

Σχεδόν ετέλειωσε ακόμα μια αγωνιστική στο Παγκύπριο πρωτάθλημα τζε τα πράματα γίνονται όλο τζε πιο περίπλοκα.

Η ερώτηση της εβδομάδας είναι: Εννα μείνει οξά εννα φύει ο Λεμονής; Εγω νομίζω ότι περιμένει τον ο Κόκκαλης να απολυθεί για τον φέρει πίσω στον Ολυμπιακό για να κάμνει κουμάντο (ο Κόκκαλης όχι ο Λεμονής εννοείται!!)

Ο ΑΠΟΕΛ που σε κάποια φάση ήταν 7 βαθμούς πίσω που την Ομόνοια είναι τώρα πρωτοπόρο. Η Ομόνοια εν εμπνέει εμπιστοσύνη. Δεν μπορεί. Δεν παίζει μάππα αλλά εξαρτάται από τις ατομικές ποδοσφαιρικές αρετές μερικών ποδοσφαιριστών της. Ο ΑΠΟΕΛ παίζει μάππα.

Φυσικά είχαμε τζε τη διαιτησία τούτη την εβδομάδα. Άφησε αιχμές ο κ. Λεμονής. Εγω προσωπικά εβαρέθηκα να τους θωρώ τζε να τους ακούω. Εψες ο Αβρααμίδης έδειξε τουλάχιστο 26 φορές ένα φάουλ που έγινε στον Ηλία Χαραλάμπους τζε δεν εδόθηκε. Πάρακατω. Άτε τζε εδιούσε το φάουλ. Ήταν να γινεί μια σέντρα με τις ακόλουθες πιθανές εξελίξεις:

90% θα μπλόκαρε ο Νουρεντινόφσκι
5% Θα έκαμνε χέρι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου
4% Θα έκαμνε φάουλ κάποιος άλλος παίκτης της Ομόνοιας
1% θα έμπαινε γκόλ.

Είχαμε επίσης τζε μια φάση στον ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ όπου ο Χατζί έκαμε καθαρό φάουλ-πέναλτυ πάνω στο Γκονζάλεζ τζε δεν εδόθηκε τίποτε. Φυσικά ο διαιτητής ήταν (όπως πάντα) στο κέντρο του γηπέδου. Ας πούμε ότι τούτο ήταν ανθρώπινο λάθος, το δάκτυλο του Χατζί μέσα στα μούτρα του Γκονζάλεζ μετά δεν το είδε; Υποθέτω ότι ώσπου να γίνει τζίνη η φάση θα είσιε χρόνο να βουρήσει που το κέντρο στην περιοχή. Εν χαρακτηριστική η ευκολία που κάποιοι παίκτες πιάνουν κίτρινες και κάποιοι άλλοι όχι.

Στην ουρά, εκτός από τις 2 "σίγουρες" (για μένα πάντα) Σαλαμίνα και ΑΠΕΠ θα πρέπει να ψάξουμε και την 3η ομάδα. Ο Εθνικός αποκλείεται να είναι, η Πάφος δύσκολα θα πέσει, η Ένωση δεν υπάρχει περίπτωση, άρα μένει μας η Δόξα και ο Άρης. Θα παίξω το στοίχημα μου πάνω στον Άρη, του οποίου ο πρόεδρος προσπάθησε να διαταράξει τα νερά με την υπόθεση στοιχήματος στον αγώνα Άρης - Δόξα. Αλήθκεια τι έγινε με τζίνη την κουβέντα;;;

Άτε καλήν εβδομάδα τζε καλή χρονιά.

No comments:

Post a Comment