Monday, December 21, 2009

14η αγωνιστική Παγκυπρίου Πρωταθλήματος

Πόσην όρεξη να έχω να γράψω σήμερα; Τα οπαδικά μου αισθήματα λιον πολλά εν γνωστά. Οι ελπίδες που είχα για τη Σαλαμίνα να μείνει κατηγορία αρκέψαν να εξαλείφκουνται μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ που είδα μιαν ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Μετά τζε την προχτεσινή ήττα που τον Εθνικό ελείψαν τέλλια οι ελπίδες μου.

Ας τα δούν τζίνοι που εθκιόξαν τον προπονητή Αττίλα Σούπκα με τον οποίο τουλάχιστο η ομάδα έπαιζε κάποια στοιχειώδη μάππα. Φταίν επίσης επειδή δεν εφέραν κάποιον να αντικαταστήσει τον κ. Σούπκα. Επίσης φταίνε επειδή αρκέψαν να διώχνουν παίκτες πριν τα Χριστούγεννα. Ναι, είπαμε έχουμε οικονομικό πρόβλημα..αλλά ο προϋπολογισμός ίνταλως έγινε στην αρχή της περιόδου; Φυσικά παραπάνω που ούλλους φταίνε τζίνοι που μας εφέραν σε τούτη την θέση.

Εν θα συνεχίσω άλλο με τη Σαλαμίνα. Πάμε στην Πέγεια και το ΑΠΟΕΛ. Άρεσε μου πολλά η Πέγεια εχτές. Τούτη η ομάδα πάντα διαψεύδει με. Πριν αρκέψει το πρωτάθλημα είπα ότι εν θα πάν καλά. Προχτές πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είπα ότι θα κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ εύκολα. Αντίθετα είδα μιαν Πέγεια να πιέζει τον ΑΠΟΕΛ τζε να έχει απαιτήσεις στον αγωνιστικό χώρο..απαιτήσεις μέχρι το 2ο γκόλ του ΑΠΟΕΛ. Ε μα ήταν πέναλτυ τζίνο ρε παιθκιά; Δηλαδή σοβαρομιλούμε; Εκτός του ότι ο ίδιος ο Παπαθανασίου εν το επίστεψε ότι του εδώκαν έτσι πέναλτυ είχαμε τζε τους επιστήμονες στην τηλεόραση να προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι ήταν πέναλτυ. Τι έπρεπε δηλαδή να κάμει ο πορτάρης της Πέγειας; Να φύει που την θέση του τζε να πει του Παπαθανασίου «έλα φίλε μου βάλε γκόλ»; Αστεία πράματα.

Κατά τα άλλα η Ομόνοια επέρασε πανηγυρικά που την Πάφο. Τζε καλά που τα κατάφερε με τόσες απουσίες τζε τόσα ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Άρης έφαε τες που την ΑΠΕΠ. Εκάμετε ένα σοβαρό λάθος φίλοι μου του Άρη. Ετολμήσετε τζε εφκήκετε να πείτε για κυκλώματα τζε στοιχήματα..τωρά εννα σας στείλουν 2η κατηγορία με το έτσι θέλω για να μεν μιλάτε..

Για την ΑΕΛ, τι άλλο να πούμε εκτός του ότι η ομάδα θέλει ψυχολόγο; Τούτο μάλλον πάει τζε για την Ένωση.
Τέλοσπαντων, καλές γιορτές να έχουμε.

No comments:

Post a Comment