Sunday, December 13, 2009

Γύρος πρώτος over!

Ετέλειωσε τζε ο πρώτος γύρος. Με 5 ομάδες να είναι κοντά στην κορυφή και την Ομόνοια να παίρνει τίτλο επιτέλους..αυτό του Πρωταθλητή Χειμώνα.

Επήε τζε το ντέρπυ. Τόσο κακό για το τίποτα. Απ’ ότι ακούω το 1-1 εν δίκαιο αποτέλεσμα αλλά πιστεύκω ότι τούτο λαλούν το σχεδόν όλοι επειδή βολεύκει τους. Η αλήθεια εν ότι εψευτοείδα το παιχνίδι τζε το ΑΠΟΕΛ εφάνηκε πιο ομάδα που την Ομόνοια. Πιο πολύ πάθος τζε με πλάνο στο παιχνίδι του. Το παιχνίδι πάντως ήταν τόσο εντυπωσιακό που εκατάφερα τζε αποτζιμήθηκα σαν το εθωρούσα που το 46 ως το 57. Έχασα τζε το γκόλ της Ομόνοιας. Κατά τα άλλα επήε τζε τούτο!

Εχτές επήα τζε στο Δόξα – Σαλαμίνα. Μα τον Θεό πλέον αντραπείτε λίο ρε παιθκιά. 17 Ευρώ για ένα εισιτήριο. Μα ποιους επήα να δώ; Τη Λίβερπουλ με την Άρσεναλ; Όι, επήα τζε είδα μιαν ομάδα που εν εμπορούσε να αλλάξει μια πάσα τζε μιαν άλλη που οι παίκτες της επέφταν με το παραμικρό κάτω τζε εζητούσαν φάουλ. 17 Ευρω!! Το Σεπτέμβρη που επήα στο Τσίρειο ΑΠΕΠ – Σαλαμίνα ήταν 15 Ευρώ. Εβάλαν τζε τα εισιτήρια πάνω;;;
17 Ευρώ αγοράζω τρείς πίττες σουβλάκια τζε κάθουμαι τρώω τζε σπάζω πας στον καναπέ τζε βλέπω που την τηλεόραση τζε την Δόξα με τη Σαλαμίνα τζε τη Λίβερπουλ με την Άρσεναλ τζε εν τρώω το κωλόκρυο.

Τζε μετά απορούμε γιατί έχουμε αγώνες που κόφκουν 8 εισιτήρια. Τζε μετά φωνάζουμε γιατί έν πάει ο κόσμος στα γήπεδα. Ε εν πελλοί; Αφού τα παιχνίδια εν σχεδόν ούλλα τηλεοπτικά τι να πάν να κάμουν στο γήπεδο; Ε αφού έτσι θέλουμε, έτσι παθαίνουμε.

2 comments:

  1. οπως ακριβως το ειπες
    "Ε αφού έτσι θέλουμε, έτσι παθαίνουμε"

    ReplyDelete
  2. Richie,

    Δυστυχώς εκμεταλλεύονται την αρρώστια του κόσμου. Φουσκώνουν τους προϋπολογισμούς τους τζε για να τα φκάλουν πέρα βάλουν 15 Ευρώ ένα εισιτήριο. Σε κάποια φάση που εν θα πιέννει ο κόσμος στο γήπεδο εννα αναρωτιούνται γιατί. Καλή στιγμή όπως τους ξενοδόχους, εστιάτορες, καταστηματάρχες στην Αγ. Νάπα - Πρωταρά τζε τούτοι έτσι εννα πάθουν.

    ReplyDelete