Saturday, January 30, 2010

Ήταν πέναλτυ; Εξαρτάται

Δεύτερο συνεχόμενο πόστ που θα μιλήσω για τον Απόλλωνα. Εν το χωνεύκω ότι εθκιώξαν τον Φον Χείζεν με τίποτε. Χωρίς καμιά δικαιολογία.

Τέλοσπαντων. Που ακριβώς είδαν μερικοί την καλή εμφάνιση του Απόλλωνα στο παιχνίδι με την Ομόνοια; Η ομάδα που είδα σήμερα εγώ εν είσιε καμία σχέση με τον Απόλλωνα του ΓΣΠ στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Άμυνα, άμυνα τζε μπροστά μόνο ο Αγκόκο (ίντα γομάρι ο τύπος όμως α).

Έκατσε τζε το γκόλ που την μαλακία του Γιωργαλλίδη τζε έτα ούλλα τζαμέ.

Τζε εν θωρούν το χάλι τους, φκαίνουν τζε φωνάζουν για τη διαιτησία. Εν ξέρω αν ήταν πέναλτυ ή όχι. Ξέρω όμως ότι αν το πέναλτυ εδιεκδικούσε το η ΑΠΕΠ, η ΕΝΠ, η Σαλαμίνα, ο Εθνικός εν θα το εδιούσε. Ξέρω επίσης ότι αν ήταν ο Απόλλωνας που έπαιζε εναντίον των προαναφερόμενων ομάδων θα το έπιανε το πέναλτυ.

Τζε πόψε στις ειδήσεις που τους διοικούντες του Απόλλωνα εν θα ακούαμε για άχρηστούς διαιτητές και διαιτητές με σκοπιμότητες αλλά για ανθρώπινα λάθη και για καθαρά πέναλτυ.

Έτσι όμως είμαστε στη Κύπρο τζε έτσι μας αξίζει. Αχάριστοι τζε άχρηστοι. Άμαν πιάνουν τα σφυρίγματα εν καλά, άμαν εν τα πιάνουν έχουμε πρόβλημα. Αλλά ναι, πέτε μου ποιά διοίκηση εφκήκε ποτέ τζε να πεί "Οπαδοί της ομάδας μας, εμείς φταίμε για την κατάντια της ομάδας μας.."

Τέλοσπαντων, έχω ένα προαίσθημα για τούτη την αγωνιστική. Κάποια ομάδα θα σημειώσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (αμήν και πότε)

No comments:

Post a Comment