Monday, January 18, 2010

Εν κύκλος τζε γυρίζει

Είναι ένας κύκλος τζε γυρίζει..
Την πρώτη εβδομάδα φωνάζει η Ανόρθωση για τις διαιτησίες του ΑΠΟΕΛ τζε της Ομόνοιας.
Την δεύτερη εβδομάδα φωνάζει το ΑΠΟΕΛ για τις διαιτησίες της Ομόνοιας τζε της Ανόρθωσης.
Την 3η τζε 4η εβδομάδα φωνάζει η Ομόνοια για τις διαιτησίες της Ανόρθωσης, του ΑΠΟΕΛ τζε της Ομόνοιας.
Τζε έτσι για να εξηγούμαστε, εννοώ ότι οι οπαδοί φωνάζουν α.

Τζε επειδή εμάς εν μας ακούει κανένας εννα τα πώ ακόμα μια φορά.

1. Τα πέναλτυ που έπιασε η Ομόνοια ήταν για να δικαιολογήσουν τζίνα ούλλα που εν της εδώκαν σε ούλλο το πρωτάθλημα;

2. Είδε κανένας τον Μπεκιάϊ σε σλόου μότιον. Έντζισε του λίο ο Σερτζιάο, γυρίζει ο Μπεκιάϊ άνετος και ωραίος, θωρεί που εν ο διαιτητής, τζε μόλις τον δεί, πέφτει κάτω σαν να τζε επυροβολήσαν τον με πιστόλι οι Λέοντες που την κερκίδα. Ούτε κίτρινη, ούτε τίποτε για το θέατρο.

3. Αν το πέναλτυ που εκέρδισε ο Μάντζιος με τη Σαλαμίνα, τζε η Ομόνοια με την ΑΠΕΠ, τι ήταν τζίνα που εζήτησε η Σαλαμίνα εχτές; ΠΕΝΑΛΤΑΡΕΣ;;

4. Με περίσσιο ζήλο είδε (μόνο τζίνος) οφσάιντ στο γκόλ της Σαλαμίνας ο επόπτης. Ε κανεί τα μαυρογέριμα, ένα γκόλ βάλλουν κάθε παιχνίδι τζε εσύ ακύρωσες τους το.

5. Άγραφος νόμος Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Άμαν παίζουν 2 ομάδες, η μια μιτσιά και η άλλη μεγάλη τζε έσιει ένα αμφισβητούμενο άουτ, τζε ο επόπτης δείξει ότι το άουτ εν υπέρ της μικρής ομάδας, οι παίκτες της μεγάλης ομάδας δικαιούνται να βουρήσουν, να πιάσουν πρώτοι την μάππα τζε να κάμουν το πλάγιο. Τζε αν βάλλουν γκόλ εν πειράζει. Εν εσιει φέαρ πλέυ στην Κύπρο.

6. Ο Ντούρο για να πιάσει 2η κίτρινη πρέπει να κλέψει το πιστόλι που τους Λέοντες τζε να αρκέψει να πυροβολά;

Εκαταντήσετε κύριοι το Κυπριακό Πρωτάθλημα την βρωμιά σας. Πέτε μας ποιες ομάδες θέλετε να είναι μέσα στα πλέυ οφφς, τζε ποιες θέλετε να παν διαβάθμιση. Να μεν χάνουμε τζε τις ώρες μας, όπως το εκαταντήσετε το γ***πρωτάθλημα σας. Εβάλετε τζε φίμωτρα, τάχα για να μεν γίνουνται επεισόδια τζε κάμνετε το έργο σας πιο εύκολο.

Χαλάλι σας!

No comments:

Post a Comment