Sunday, August 28, 2011

Δεν θα πάτε σπίτι σας ποτέ πρόσφυγες....

Τα συνθήματα "Δεν θα πάρεις τρόπαιο ποτέ", "Εκεί, εκεί στη Β' Εθνική", και ότι άλλο μπορεί να περιέχει βρισιά να το καταλάβω..

Αλλά να φωνάζουν 1500 Αελίστες "Δεν θα πάτε σπίτι σας ποτέ πρόσφυγες" και να ακούω στο τέλος τον κ. Ανδρέα Σοφοκλέους να μιλά για ηρωικούς, αδικημένους φιλάθλους ΧΩΡΙΣ να καταδικάζει το παραπάνω σύνθημα ήταν για μένα απλώς μια υπενθύμιση ότι ζω σε μια χώρα η οποία ποτέ δεν θα δεί άσπρη μέρα λόγω της ηλιθιότητας και του φανατισμού που μας διακατέχει.

Όσο για το παιχνίδι..δίκαια κέρδισε η ΑΕΛ, διότι τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Και όταν χάνεις κλασσικές ευκαιρίες, όταν δεν βάζεις πέναλτυ και όταν κάνεις 2 παιδαριώδη λάθη στην άμυνα ο αντίπαλος τιμωρεί. ΑΨΟΓΟΣ ο διαιτητής, είχε πάρα πολύ καιρό να δω τόση καλή διαιτησία στην Κύπρο!

1 comment:

  1. Δυστυχώς εν πάρα πολλές φορές που επήα γήπεδο τζαι επέστρεψα αηδιασμένος από τα συνθήματα. Έγραψα τα πολλές φορές τζαι εγώ στο δικό μου μπλογκ, έβαλα τα πρώτα με τους οπαδούς της ομάδας μου, εδέχτηκα βρισιές τζαι απειλές γιατί το έκαμα τζαι αποφάσισα ότι πλέον δεν αξίζει τον κόπο. Δυστυχώς οι αμπάλατοι εν πολλοί μέσα σε τούτο τον τόπο τζαι το ανησυχητικό είναι ότι μέρα με τη μέρα αυξάνονται. Παλιά εδιερωτόμουν τι φταίει τζαι σε τούτο τον τόπο ανά τακτά χρονικά διαστήματα συμβαίνουν τραγωδίες. Με τα χρόνια εκατέληξα ότι φταίει η κκελλέ μας τζαι κανένας άλλος. Ότι πάθουμεν εν χάκκιν μας, που λαλεί τζαι η γιαγιά μου.

    Αθκειασερός

    ReplyDelete