Thursday, June 17, 2010

Ανόρθωση Ελλάδας

Πόσο καιρό σκεφτόνταν οι Έλληνες δημοσιογράφοι το πάντρεμα των λέξεων Βουβουζέλα και Έλληνες για να καταλήξουν στο Βουβουζέλληνες; Μια ζωή μέσα στην υπερβολή τούτοι οι ανθρώποι.

Που την πλήρη καταξίωση, χλευασμό, κριτική του Σαββάτου και Κυριακής στην πλήρη απαξίωση, στην ομάδα των Θεών, στην ομάδα που μπορεί μέχρι και τελικό της Πέμπτης-Παρασκευής. Το πιο αστείο είναι τζε οι οπαδικές εφημερίδες, με τις εφημερίδες του Ολυμπιακού να έχουν πρωτοσέλιδο τον σκόρερ Βασίλη Τοροσίδη τζε τζίνες του Παναθηναϊκου την τριπλέτα Καραγκούνης - Νίνης - Σάλπι (άσχετο αν ο τελευταίος έφυε).

Λοιπόν άρκεψα τούτο το πόστ για να γράψω για την Ανόρθωση, αλλά εξέφυγα πάλε. Εν πειράζει, η νίκη της Ελλάδας αξίζει. Όσο αξίζει τζε ιδιαίτερη μνεία στο Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Ο άνθρωπός είχε πολλά κιλά μπαλάκια εχτές.

Ναι, εν μου αρέσκει ο τρόπος που σουτάρει με την μούττη, νευριάζω που μπόρει να κάμνει τρίπλα μόνο που δεξιά, εν μπορώ να πιστεψω ότι εν ξέρει να φκάλει σέντρα, όμως αρέσκει μου επειδή εν μαχητικός, επειδή εν πεισματάρης, επειδή βουρά σαν τον πελλό που την επίθεση στην άμυνα τζε πίσω. Αρέσκει μου ο χαρακτήρας του, επειδή 4 χρόνια στον Παναθηναϊκο, άκουσε πολλά, όμως εν είπε ποτέ τίποτε, έφκαλε τα λεφτά του, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκου, τζε τωρά αρνήθηκε τα λεφτά για να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Κάποιος εννα πεί καλά, φέφκει που ομάδα που έπιασε ντάμπλ τζε θα παίζει Τσάμπιονς Λίγκ για να πάει στην αστάθεια του ΠΑΟΚ; Τούτο νιώθει ο άνθρωπος, τούτον αποφάσισε τζε μπράβο του.

Άτε πάμε τζε στην Ανόρθωση. Επρίσαν μας τα εχτές για υπέρβαση, για παικταρά που θα πιάσουν, για την βόμβα που θα πέσει στο Α. Παπαδόπουλος όμως ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ όνομα. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό αν αναλογιστεί κανείς ότι χτές εγίναν οι ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της Μεγάλης Κυρίας; Εν δυνατόν να εφκάλαν έτσι είδηση οι δημοσιογράφοι μόνοι τους, χωρίς να αναφέρουν όνομα;; Το πιο πιθανόν εδιαρρεύσαν το στον τύπο κάποιοι της διοίκησης, για να προκαλέσουν ενδιαφέρον για αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτά - επόμενο πόστ για ΑΕΛ, Απόλλωνα

No comments:

Post a Comment