Monday, June 14, 2010

Μουντιάλ 2010 by ΡΙΚ

Πάει να κτυπήσει κόρνερ ο Μέσι, κάμνει μετάδοση ο Πογιατζής:
"Εκτελεί το κόρνερ ο Μαραντόνα".

Λαλεί ο Τάκης Αντωνίου του Πογιατζή "Η Γερμανία είναι πολύ έμπειρη ομάδα". Πετάσσεται ο Πογιατζής να του πεί ότι η Γερμανία έχει το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας παικτών και πριν προλάβει να πεί τίποτε, ο Τάκης Αντωνίου αντιλαμβάνεται τη ματσαράγκα που θα πεί ο Πογιατζής και λαλεί του "έν έχει σχέση".

Όταν κρατάει την μπάλα μακρομάλλης παίκτης της Αργεντινής με σκούρα μαλλιά είναι είτε ο Τέβες είτε ο Μέσι. Ο Πογιατζής έπαιζε το 50-50 κάθε φορά. 1 στις 2 εκάθετουν του σωστά.

Μαθαίνουμε για τα προσωπικά τον παικτών, με ποιες είναι παντρεμένοι, που ζουν, τι κάμνουν στον ελεύθερο τους χρόνο. Ότιδήποτε εκτός μετάδοση.

Για να ακούσουμε ποιος παίκτης κρατά την μπάλα, πρέπει να πασάρει σε άλλον παίκτη πρώτα. Η αναφώνηση παίκτη γίνεται δηλαδή 2-3 δευτερόλεπτα μετά που δίνει την μπάλα.

Δεν υπάρχουν transitions όταν γίνεται πάσα. Ακούμε μόνο τα ονόματα παικτών. Π.χ αντί να ακούμε "ο Μέσι κάνει την προσποίηση και δίνει την μπάλα στο Τέβες" ακούμε "Μέσι, Μέσι, Μέσι, Τέβες, όχι ο Μέσι είναι αυτός" και ενω δημιουργείται φάση συνεχίζει ο σπήκερ "Ο Μέσι ο οποίος είναι μόλις 20 χρονών και έχει αρχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελώνα..."

Για να λέμε όμως και τα καλά έσιει τζε ένα άλλο σπήκερ το ΡΙΚ (εν ξέρω το όνομα του) ο οποίος εν αρκετά καλός στις μεταδόσεις του.

Τζε για όνομα του Θεού κάμετε κάτι με τούτες τις βουβουζέλες τζε επελλάναν μας

1 comment:

  1. Έλεος με τες μεταδώσεις του Πογιατζή!
    Στο παιχνίδι της Γκάνας εχτές, είshεν σκληρό φάουλ σε παίχτη της Γκάνας τζαι ο σπήκερ εκαρτέραν τον παίχτη (που ήταν χαμέ) να γυρίσει ράshην της κάμερας για να δεί το όνομα που έγραφεν η φανέλλα του τζαι να μας πει ποιος παίχτης ήταν

    ReplyDelete