Wednesday, June 16, 2010

Τα ματάκια μου

Πόσο ακόμα να αντέξουν τα μάθκια μου έτσι Μουντιαλικό θέαμα τζε τα αυτιά μου τις Βουβουζέλες;

Εχτές εθωρούσα τη Πορτογαλία με την Ακτή Ελεφαντοστού καθούμενος πάνω σε μία όχι αναπαυτική καρέκλα γραφείου τζε τα μάθκια μου εκλείαν. Εσκέφτηκα ότι εν μάλλον που την έλλειψη ύπνου αλλά αφού είχα πιει τζε τόσους καφέδες πριν, τελικά εκατέληξα να φταίξω το Ρονάλντο τζε την παρέα του.

Τωρά που το σκέφτουμαι, έσιει πολλά legitimate λόγο για τις βουβουζέλες --> Βοηθούν τους τηλεθεατές να μεν αποτζοιμηθούν! Τωρά εξηγούνται όλα.

Είπα για να το κάμω πιο exciting το Μουντιάλ να κάμω ένα λογαριασμό να παίζω στοιχήματα. Άρκεψα σιγά σιγά. Βραζιλία - Β. Κορέα. Η αλήθκεια εν ότι εν είχα ιδέα ότι η Β. Κορέα είσιε ομάδα ποδοσφαίρου. Εσκέφτηκα ότι ήταν να τους βάλουν πολλά οι Βραζιλιάνοι. Άλλωστε συνηθίζουν τα τούτα τα πράματα. Το 4-0 τζε το 5-0 εν αφήναν αρκετά, οπόταν είπα να το παίξω νίντζα. 6-0 τζε 5-2. Όπως καταλαβαίνετε εκάμαμε την εισφορά μας πάλε.

Πάντως έσιει μερικές ομάδες όπως π.χ Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία, Σλοβακία, που με κάμνουν να σκέφτουμαι αν θα μπορούσε η Κύπρος να κάμει καλύτερη τους πορεία στο Μουντιάλ. Φυσικά στο Μουντιάλ εν πιο εύκολα τα πράματα επειδή ένας όμιλος είναι με 3 παιχνίθκια τζε ούλλα μπορούν να συμβούν. Το δύσκολο είναι να περάσεις τα προκριματικά με 6 ομάδεςσε κάθε όμιλο. Ίσως μια μέρα να το δούμε και αυτό.

No comments:

Post a Comment