Thursday, June 24, 2010

5 λόγοι που αγαπάμε το Μουντιάλ

Επειδή η εναλλαγή συναισθημάτων είναι απίστευτη. Απλώς σκεφτείτε ότι 30 δευτερόλεπτα πριν ο Ντόνοβαν στείλει την Αμερική στην κορυφή του ομίλου, η Αλγερία έχανε μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί.

Επειδή μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να δεις στο πρόσωπο των οπαδών όλα τα συναισθήματα. Σκεφτείτε τη χαρά των Αυστραλών όταν σημείωσαν το 2ο γκόλ εναντίον της Σερβίας, σκεφτείτε την ελπίδα των Σέρβων όταν μείωσαν, σκεφτείτε την απογοήτευση τους όταν ο επιθετικός τους έχανε κλασσική ευκαιρία, την αγανάκτηση που δεν τους δόθηκε το πέναλτυ, την αδικία που ένιωθαν οι Αυστραλοί που κέρδισαν και δεν προκρίθηκαν, τη χαρά που ένιωσαν οι Γκανέζοι που έχασαν και προκρίθηκαν.

Επειδή το ποδόσφαιρο μπορεί να παραλύσει σχεδόν όλο το κόσμο. Απλως σκεφτείτε την παραγωγικότητα σε Αγγλία και ΗΠΑ χτές το απόγευμα όταν οι δύο Εθνικές έπαιζαν την πρόκριση τους στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλου.

Επειδή μπορείς να δεις όλους τους παικταράδες του κόσμου μέσα σε ένα μήνα.

Επειδή κατάφερε να κάνει ένα λαό ο οποίος αποκαλέι το "football" "soccer" να ασχοληθεί μαζί του και να κάνει σχέδια για τη Βραζιλία του 2014.


3 comments:

  1. Και έκτος λόγος:
    Γιατί όλοι οι Έλληνες έχουμε βρει τρόπο να βγάζουμε κανένα ευρώπουλο! (Να είναι καλά η Sportingbet...)

    ReplyDelete
  2. Yia tou amerikanous na paralysi i hwra dyskolo,Milousa me ena filo pses pou doulevei se krouazieroploio stin evrwpi kai mou eipe pws eihe 350 agglous sto ploio kai oloi evlepan to paihnidi enw eihe 650 amerikanous kai mono 25 vlepane! kai den katalavan yiati irthan prwtoi!!1

    ReplyDelete
  3. N.K - Εγώ ακόμη δεν έχω βρει τον τρόπο πάντως:)

    rocky smarties - ντάξ, υπερβολή για τους Αμερικάνους, όμως σιγά σιγά αρχίζουν και αυτοί να ενδιαφέρονται

    ReplyDelete