Wednesday, April 28, 2010

Ο νόμος της ζούγκλας

Ακόμα ένα ντέρμπυ, ακόμα μια φορά φασαρίες μεταξύ των Λεμεσιανών. Και εις ανώτερα.
Όμως για μένα εν φταίν τζίνοι που κάμνουν τις φασαρίες. Φταίουν τζίνοι που επιλεκτικά τιμωρούν ομάδες στη Δικαστική, φταίουν κάποιοι αθλητικογράφοι που επιλεκτικά υποστηρίζουν ομάδες τζε δημιουργούν φανατισμό, φταίουν οι διοικήσεις των ομάδων που εν κάμνουν τίποτε για τουτους τους ταραξίες, φταίει η Αστυνομία που ακόμα πάει τξιε αστυνομεύκει τους αγώνες.

Αφήστε τους μια φορά να σκοτωθούν, αφήστε τους να φκάλουν τα μάτια τους. Όπως τη ζούγκλα, ετσι τζε δαμέ, αφού νόμους εν έχουμε (ή μάλλον έχουμε επιλεκτικούς) ο πιο δυνατός ας κερδίσει. Κλείστε το Τσίρειο ένα Σαββατοκυρίακο, βάρτε μέσα ΑΕΛίστες, Απολλωνίστες, ΑΠΟΕλίστες, Ομονοιάτες, Ανορθωσιάτες τζε αφήστε τους ξαπόλυτους. Τζε ότι θέλουν ας κάμουν. Να ησυχάσουμε τζε εμείς, να πάμε καμιά φορά μάππα χωρίς να φοούμαστε ότι θα έρτει η πέτρα να μας έβρει πάνω στην κελλέ.

Για μάππα τι να πούμε; ΑΠΟΕΛ -Απόλλωνας στον τελικό. Αφού έσιει αποφαση να μεν μετακινούνται οπαδοί και των δύο ομάδων τι θα γινεί στον τελικό; Ποιος θα κερδίσει στον αγώνα; Ποιός θα κερδίσει στο ξύλο; Πόση ώρα θα ακούμε για διαιτητές στην τηλεόραση; Ποιο κανάλι θα καλύψει καλύτερα τα επεισόδια; Ποιος παράγοντας θα φκεί πιο πολλές φορές στην τηλεόραση; Έτσι για να έχουμε τζε τίποτε να μας κρατά σε αγωνία.

No comments:

Post a Comment