Monday, April 12, 2010

Για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Κανονικά εννα έπρεπε να λυπούμαι άμαν γίνουνται επεισόδια στους αγωνιστικούς χώρους.
Κατηγορήστε με όσο θέλετε, πείτε με αναίσθητο, αλλά άμαν ακούω για τα επεισόδια που εκάμαν οι οπαδοί του Απόλλωνα εχτές (μόνοι τους σας παρακαλώ) ένα πράμα μόνο έρκεται στο νού μου.

Οι γελοίες αποφάσεις της Δικαστικής. Θυμίζω ότι όταν εξεταστήκαν τα επεισόδια Απόλλωνας - ΑΠΟΕΛ η μία περίπτωση που εξετάστηκε ήταν αποκλεισμός έδρας 2 αγωνιστικών στο Αποελ και 1 στον Απόλλωνα. Όμως επειδή εν ο ΑΠΟΕΛ τζε ο Απόλλωνας τζε έννεν η ΑΠΕΠ ή η Σαλαμίνα, ο αποκλεισμός εν έγινε δεκτός.

Όι μόνον τούτο αλλά είπαν να δώκουν τζε μια έξτρα κερκίδα του Απόλλωνα. Λαλούν αφού τούτοι του Αποέλ εν θα έρτουν ας φκάλουμε ακόμα λία λεφτά τζε να τους δώκουμε τζε την άλλη την κερκίδα. Ούτε εσκεφτήκαν ότι η κερκίδα που εννα τους δώκουν εν τζίνοι που κάθουνται οι Αελίστες, ούτε εσκεφτήκαν ότι έρκεται αγώνας Απόλλωνας - ΑΕΛ, ούτε εσκεφτήκαν ότι οι Απολλωνίστες εννα εθέλαν να πικκάρουν τους Αελίστες, ούτε εσκεφτήκαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν μπογιές να βάψουν τις κερκίδες μπλέ. Το μόνο που εσκεφτήκαν ήταν τα ΕΥΡΩ. Τζε να σου επεισόδια και πάλι. Γυαλιά καρφιά, μπογίες, φασαρίες, καυγάδες.

Ποιος φταίει; Εγω; Οι Αποελίστες; Οι Ομονοιάτες; Οι Απολλωνίστες; Όι φίλε μου, φταίν τζίνοι που εν λαμβάνουν τα μέτρα που πρέπει. Τζε ρωτώ σας κύριοι της Δικαστικής, ετζιμηθήκετε καλά εψές πάλε; Εσκεφτήκετε ποτέ ότι αν ετιμωρούσατε έστω τζε μια φορά μια μεγάλη ομάδα ίσως να μεν εγινίσκουνταν ξανά τούτα τα πράματα;

Εσκεφτήκετε ότι αμαν απαγορεύσεις στον Φυγά, στον Λέοντα, στον Κηφήνα, στον Μαχητή, στον Πορτοκαλί να πάει να δει την αρρώστια του ΜΙΑ ΦΟΡΑ, την επόμενη φορά που θα πάει ένας πελλορόκολος να κάμει μαλακία θα έβρει μπροστά του τον λογικό Φυγά, Λέοντα, Μαχητή, Κηφήνα, Πορτοκαλί; Υποτιθεται ότι είσαστε ανθρώποι μορφωμένοι, αλλά τα πιο λογικά πράματα εν τα σκέφτεστε. Μήπως κρύβουνται κάποια συμφέροντα ή μήπως εν ξέρετε να κάμνετε τη δουλειά σας;

Τέλοσπαντων, εγω δαμέ εννα είμαι να σας την λαλώ κάθε φορά που θα γίνουνται τα επεισόδια, για να τα φκάλω που μέσα μου.

Btw, o τίτλος παίζεται ακόμα. Κρίμας τις χαρές και τα πανηγύρια που έκαμαν οι Ομονοιάτες πριν 2 εβδομάδες που εδέραν τον Αποέλ. Πάντως επιμένω ότι αν η Ομόνοια πιάσει το πρωτάθλημα εν θα είναι επειδή έπαιξε σπουδαία μάππα. Εν επειδή έσιει παικταράες που πιάνουν παιχνίδια που υπό άλλες περιπτώσεις θα έχανε.

No comments:

Post a Comment