Monday, April 19, 2010

Τωρά εν έσιει άλλη δικαιολογία


Από http://www.cfa.com.cy/?lang=Gr&show=news&NewsArticleID=2316#

Μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στα στάδια και συνέπειες της Προκήρυξης

Η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στα στάδια, σύμφωνα με την Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων της περιόδου 2009-2010 επιφέρει σοβαρές συνέπειες από τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ.
Σωματεία που παραπέμπονται πέραν των 6 περιπτώσεων στην Δικαστική Επιτροπή για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο στάδιο (φωτοβολίδες, κροτίδες, πυρσούς, κτλ.) ακολούθως για κάθε νέα παραπομπή θα τιμωρούνται με διεξαγωγή του επόμενου αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.
Μερικά σωματεία είναι πολύ κοντά στο να τους επιβληθεί αυτή η ποινή γι΄ αυτό και κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου.
Καλούμε τους φιλάθλους όλων των ομάδων να σταματήσουν τέτοιες ενέργειες μέσα στα γήπεδα οι οποίες μόνο ζημιά προκαλούν στις ομάδες τους και στο ποδόσφαιρο μας.
Τα σωματεία Απόλλωνας, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση βρίσκονται κοντά στο να τους επιβληθεί η ποινή κεκλεισμένων των θυρών από την Δικαστική Επιτροπή.

Τούτο ήταν που τις 17 Φεβρουαρίου. Ο ΑΠΟΕΛ εγλύτωσε την τη πρώτη φορά με τις φασαρίες στο Τσίρειο. Όμως εχτές οι 20-30 συνήθεις επετάξαν πάλε δακρυγόνα μέσα στο Παπαδόπουλος τζιε ο διαιτητής έστω τζε προσωρινά εδιάκοψε τον αγώνα.
Σύμφωνα με την κοινή λογική, τους νόμους και τους κανόνες ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να τιμωρηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Τούτη την φορά εν έσιει δικαιολογίες στύλ "μα αν ετιμωρούσαμε το ΑΠΟΕΛ εν σαν να τιμωρούμε τζε την Ομόνοια" διότι ο Απόλλωνας έτσι τζε αλλιώς εν μπορεί να φέρει φιλάθλους στη Λευκωσία. Εν ευκαιρία να εξιλεωθείτε επίσης εσείς που τα εκάμετε σαν τα μούτρα σας την πρώτη φορά. Κρίμα φυσικά που για τζίνους τους 20 εννά υποφέρουν λίες χιλίαδες αλλά εν ένας τρόπος ώστε τζίνοι οι 20 να γινούν ξένο σώμα που την κερκίδα..

Κατά τα άλλα, η Ομόνοια προσπαθεί να πέσει που την πολυκατοικία, τζε η Ανόρθωση εν που κάτω τζε πιάνει την τζε ξαναστέλνει την πάνω. Αλήθκεια άμαν η Ανόρθωση εν μπορεί να κερδίσει το χτεσινό ΑΠΟΕΛ που είσιε τόσες απουσίες, που είσιε κάποιους παίκτες που εν εθέλαν ή εβαρκούνταν να παίξουν, τότε τι γυρεύκει πρωτάθλημα; Όι πως η Ομόνοια πάει πίσω, τζε τζίνοι με το ζόρι τζαμέ.

Για να λαλούμε τζε την αλήθκεια αν το πρωτάθλημα επαίζετουν στα ίσα, με ακριβοδίκαιες διαιτησίες, μοιρασμένα σφυρίγματα, χωρίς να θωρούμε ονόματα τζε φανέλες ποια ομάδα νομίζετε ήταν να το πιάσει; Με λία λόγια ποια ομάδα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη σας;
Σίουρα για μένα εννεν η Ανόρθωση. Η Ομόνοια εκτός που ένα παιχνίδι με το Παραλίμνι εν θυμούμαι τίποτε άλλο εντυπωσιακό (μπορεί τζε με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο) άρα εννα την έφκαλα έξω. Ο ΑΠΟΕΛ κατά διαστήματα έπαιξε πολλά ωραία μάππα αλλά εγκαταλείψαν το οι δυνάμεις του. Ο Απόλλωνας; Η ΑΕΛ; Μάλλον εν θα μάθουμε ποτέ!




No comments:

Post a Comment