Saturday, February 19, 2011

Ε είσαστε βρωμισμένοι

Φανταστείτε το εξής σενάριο.

Παίζει το ΑΠΟΕΛ τη Δόξα στο Μακάρειο. Προηγείται με 0-4, έχει την υπεροχή και είναι η μόνη ομάδα που υπάρχει στο γήπεδο. Ο διαιτητής κιτρινίζει το Μαντούκα για διαμαρτυρία, ενω σε μία ανύποπτη φάση δίνει 2 κίτρινες στον Κόντη πάλι για διαμαρτυρία και αποβάλλεται. Οι οπαδοί στις εξέδρες αρχίζουν να βράζουν. Ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει και 5ο γκόλ, ο διαιτητής όμως συνεχίζει το ρεσιτάλ διαιτησίας και δίνει κίτρινη στον Σολωμού σε μία φάση που κανείς δεν καταλάβει το γιατί. Μετά από 3 λεπτά δίνει 2η κίτρινη στο Σολωμού για ακούσιο χέρι σε σέντρα από το μισό μέτρο. Ο ΑΠΟΕΛ μένει με 9 παίκτες. Οι οπαδοί αρχίζουν να συνδυάζουν τις κόκκινες και κίτρινες με το αμέσως επόμενο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ που είναι ντέρμπι τίτλου με την Ομόνοια με την οποία ισοβαθμεί στην κορυφή. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δεχτεί στο σύνολο 5 κίτρινες και η Δόξα καμία.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει (και με το δίκαιο τους) από παράγοντες του ΑΠΟΕΛ και οργισμένους φιλάθλους που βγαίνουν στις διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές και κάνουν τα διάφορα σενάρια..

Τωρά πηγαίνετε στην πραγματικότητα. Όπου ΑΠΟΕΛ βάλτε Σαλαμίνα, όπου Δόξα βάλτε Διγενής και όπου Ομόνοια βάλτε Οθέλλος Αθηένου.

Ε δεν θα σας περάσει ρε βρωμισμένοι. Η Σαλαμίνα θα έρθει στην πρώτη κατηγορία επειδή το ΑΞΙΖΕΙ!

2 comments: