Monday, February 14, 2011

Τελικά ποιοί είναι οι ηλίθιοι;

Και οι μεν και οι δε.

Εσείς που παίρνετε αποφάσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά για να εξυπηρετείτε συμφέροντα. Οι ίδιοι που νομίζετε ότι ο κόσμος εν βλάκας λέγοντας του αστείες δικαιολογίες για τις αποφάσεις σας.
Και οι άλλοι όμως, εσείς που δεν κάμνετε απολύτως τίποτε για να διώξετε τους χούλιγκανς από τα γήπεδα..δεν ξέρω, ίσως επειδή τους θέλετε να είναι εκεί. Μερικές φορές τους υποστηρίζετε κιόλας.

Και φυσικά οι τραυματισμοί αστυνομικών, οι υλικές ζημιές, οι τραμπουκισμοί έγιναν πλέον τόσο συχνό φαινόμενο που δεν εκπλήσσει κανένα. Σε ένα παιχνίδι που υπό κανονικές συνθήκες - δηλαδή αν αντιμετωπίζονταν ΟΛΕΣ οι ομάδες με τα ίδια κριτήρια - θα παιζόταν χωρίς οπαδούς (και για να μην παρεξηγούμαι, το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και σε ένα άλλο ντέρπυ πέρσι...).

Τι έμεινε; Να δούμε ακόμα λίγα επεισόδια το Σάββατο μεταξύ Ανορθωσιατών και Ομονοιατών σε ένα παιχνίδι που ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ θα έπρεπε επίσης να παιχτεί κεκλεισμένων των θυρών. Και τη νύχτα θα ακούμε τους μεγαλοιδιοφυείς παράγοντες να μας λένε ότι όλα είναι εντάξει επειδή τα επεισόδια έγιναν έξω από το γήπεδο και όχι μέσα σε αυτό.

Στην υγειά μας. Ότι πάθουμε εν που την κκελλέ μας.

No comments:

Post a Comment