Thursday, May 5, 2011

Η αργή και βασανιστική φάση

΄Ηταν γύρω στο 87ο λεπτό, όταν η άμυνα της Ανόρθωσης κάνει 3 συνεχόμενα λάθη σε μια φάση. Η μπάλα φτάνει στον Σέρβο "φονιά" ο οποίος απευθείας κάνει το ψηλοκρεμαστό σούτ και κρεμάει τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης. Αργά και βασανιστικά η μπάλα καταλήγει προς τα δίκτυα και ο Απόλλωνας προς τον τελικό. Οι προπονητές και παράγοντες του Απόλλωνα πετάσσονται από τις θέσεις τους έτοιμοι να πανηγυρίσουν. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης κρατούν τα μαλλιά τους, ενω το ball boy γυρίζει πλάτη για να μην δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα. Η μπάλα σκάει περίπου έναμιση μέτρο πριν τη γραμμή και η αγωνία είναι στο κατακόρυφο. Τα συναισθήματα σε χρόνο dt αλλάζουν, όταν η μπάλα σκάει και περνάει πάνω από το δοκάρι. Οι φίλοι της Ανόρθωσης πιστεύουν ότι μπορούνε ακόμα για την πρόκριση. Οι φίλοι του Απόλλωνα δεν μπορούν να πιστέψουν και αρχίζουν να βλέπουν εφιάλτες.
Οι 11 του γηπέδου όμως είχαν διαφορετική άποψη. Είχαν πάθος και θέληση και το πίστεψαν. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για μια τεράστια νίκη! Λίγες ομάδες καταφέρνουν να κερδίσουν την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος και πολύ λίγες θα μπορούσαν να γυρίσουν ένα παιχνίδι τέτοιο. Άξιος στον τελικό.

Όσο για την Ομόνοια, τι να πώ;
Ότι ο Λάρκου που ξαφνικά έγινε προπονητάρας από τα ΜΜΕ σε 3 εβδομάδες θα είναι οι ίδιοι που θα τον φάνε είτε στον τελικό είτε του χρόνου;

Ότι ο Λούα Λούα θυμίζει μου τους παλιούς καιρούς που παίζαμε μπάλα στην γειτονιά τζε ο "καλός" μας έπιανε την μάππα τζε δεν επασάρισκε ποτέ κανενού, έκαμνε τρίπλες μέσα στην περιοχή τζε εβουρούσε πολλά;

Ότι οι Ομονοιάτες ανακαλύψαν θεωρίες συνομωσίας για να μην πάνε στον τελικό ενώ ζήτημα είναι αν εκάμαν 2 ευκαιρίες όλο το 90λεπτό.

Ότι οι αντί-Ομονοιάτες φωνάζουν ότι ευνοήθηκε η Ομόνοια λόγω αποβολής του Πέτροβιτς;


Τελικά, τελικός Απόλλων - Ομόνοια. May the best team win!

1 comment:

  1. Απόλλων-Ανόρθωση η συνήθεια που έγινε λατρεία στο κύπελλο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ, Carpenter μου. Μας αξίζει γιατί:
    α) δείξαμε ότι είμαστε η ομάδα με τη μεγαλύτερη ψυσσιή φέτος
    β) αποκλείσαμε ΑΠΟΕΛ, (το σούπερ φέτος) Ολυμπιακό και Ανόρθωση, ενώ οι αντίπαλοι μας έφτασαν στον τελικό αποκλείοντας Ατρόμητο, Άρη κι Άχνα!!!

    Αθκειασερός

    ReplyDelete