Thursday, January 20, 2011

To ντέρμπυ άρχισε στη Λευκωσία ήδη

Στα καφενεία, στα καφέ, στην ΚΟΠ, στις συζητήσεις μεταξύ φίλων, στις συζητήσεις μεταξύ παραγόντων. Ο φανατισμός θα μεταφερθεί στις κερκίδες του ΓΣΠ και στους γύρω δρόμους και ο Θεός Βοηθός.

Ούτε είδα τις φάσεις του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα ούτε θέλω να τις δω. Η γραφικότητα εξεπέρασε τα όρια όμως για κάποιους και το κλίμα εφανατίστηκε επικίνδυνα. Τζε δυστυχώς θα φταίει η Αστυνομία πάλε. Η συτζιά του μαύρου.
Η γνώμη μου. Ο νους του ανθρώπου θυμάτα τζίνα που ΘΕΛΕΙ να θυμάται. Τις αδικίες. Ρώτα Αποελίστα, Ομονοιάτη, Ανορθωσιάτη, Απολλωνίστα, τζε θα σας πούν ότι οι ομάδες τους αδικούνται που την διαιτησία...Ε τα μαθηματικά do not fucking make sense επειδή αν αδικούνται τούτες οι ομάδες τότε σημαίνει ευνοούνται άλλες. Τζε οι άλλες που μας μεινίσκουν εν η Πάφος, ο Ολυμπιακός, ο Ερμής κτλ.

Οι Ομονοιάτες θυμούνται πολλά καλά το πέναλτυ του Χιώτη στον αγώνα ΑΕΠ – ΑΠΟΕΛ αλλά δεν θυμούνται πέρσι τι έγινε με την ΑΠΕΠ στο ΓΣΠ.
Που την άλλη, οι Αποελίστες θυμούνται πολλά καλά τον αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΠΕΠ πέρσι αλλά δεν θυμούνται το πέναλτυ του Χιώτη στη Πάφο φέτος.
Εν χρειάζεται να πω άλλα παραδείγματα διότι ξέρετε πολλά καλά τι εννοώ.
Τζε το πιο κωμικοτραγικό είναι ότι κάθε Κυριακή οι φωστήρες στην τηλεόραση φκάλουν αδικημένες τις μεγάλες ομάδες, με πέναλτυ που θα μπορούσαν και δεν θα μπορούσαν να δοθούν, με κίτρινες που ήταν και δεν ήταν, με διάφορες αρλούμπες που λένε για να είναι καλυμμένοι.

Καλή μας τύχη.

No comments:

Post a Comment