Tuesday, August 10, 2010

Η σημασία του Σούπερ Κάπ για την Ομόνοια.

Ο Σιρ-Τάκης υποστήριξε πως ο τίτλος του Σούπερ Κάπ θα είναι ευεργετικός για τη ψυχολογία των παικτών του.

Ίσως να έχει δίκαιο. Όμως επειδή υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε νόμισμα θα σας πω τζε την άλλη.

Ο τίτλος και η επιτυχία επιβραδύνουν και κρύφουν τις αδυναμίες της Ομόνοιας. Διότι η Ομόνοια πάλε δεν έδειξε τίποτε το σπουδαίο την Κυριακή. Εν γίνεται ομάδα με τόσο ταλέντο, τόσους ακριβοπληρωμένους παίκτες, να παρουσιάζει το θέαμα που παρουσιάζει. Εν ζήτημα αν στα τελευταία 3 παιχνίδια έκαμε παραπάνω που 5 ευκαιρίες η Ομόνοια. Τζε έβαλε σύνολο..3 γκόλ.
Ένα με πέναλτυ, ένα μετά που είχε κριθεί το παιχνίδι και ένα που δύο διαδοχικά λάθη του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Που προσπαθώ να καταλήξω είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια βλέπω την Ομόνοια τζε δεν με τραβά το ποδόσφαιρο που παίζει. Αρκείτε σε ατομικές ενέργειες των παικτών της για να φκάλουν τα κάστανα που τη φωτιά. Ο τίτλος μπορεί να έφερε ενθουσιασμό και να ανέβασε κάπως τη ψυχολογία αλλά ίσως να ήταν καλύτερα αν κερδούσε ο Απόλλωνας (ο οποίος κατά τη γνώμη μου άξιζε να κερδίσει) ώστε να προσπαθήσουν να έβρουν το λάθος στην Ομόνοια..

Τζε για όνομα του Θεού ρε παιθκιά (τζε μιλώ για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές). Ένεν ανάγκη όποτε σφυρά ότιδήποτε ο διαιτητής να σηκώνετε τα χέρια τζε να διαμαρτύρεστε σαν τα μωρά. Μεταφέρετε με τούτο τον τρόπο τον εκνευρισμό στον κόσμο.

Για τα αλητόπαιδα που πάλε εκάμαν καφκάες εν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο. Όσον οι ομάδες αντιμετωπίζονται επιεικώς στην Δικαστική τόσο πιο πολλά εννα γίνουνται. Τζε ναι, θα υποστηρίξω ξανά ότι είμαι 100% υπέρ της βίας από την Αστυνομία. Μόνο έτσι αν θα γίνει τίποτε σε τούτη την χώρα.

Τέλος για όσους επισημαίνουν ότι η Ομόνοια ήταν τυχερή που κληρώθηκε με τη Μέταλιστ, απλώς να σας πω ότι η Μέταλιστ πέρσι τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στο Europa, απέκλεισε με συνολικό σκόρ 3-0 τη Σαμπτόρια και έχασε με συνολικό σκόρ 3-2 από τη Δυναμό Κιέβου. Το μπάτζετ τους είναι σχεδόν 4πλάσιο από της Ομόνοιας.

No comments:

Post a Comment