Thursday, August 5, 2010

Σε ευχαριστώ Θρύλε Θεέ

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ φωνάζουν το σύνθημα για την αγαπημένη τους ομάδα που εντυπωσίασε εψές.

Εγω το φωνάζω για τον Θρύλο της Ευρώπης που έκανε ακόμη πιο διασκεδαστική μια βαρετή, ζεστή μέρα του καλοκαιριού.

Πάμε όμως από την αρχή!

Εντυπωσιάστηκα από την ψεσινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε, η κυκλοφορία της μπάλας, η απλότητα, το passing game, η ηγετική μορφή του Σολάρι, η εξυπνάδα του Μαντούκα.

Εντυπωσιάστηκα που το πάθος της Ανόρθωσης και τον Καφού. Τι παίκταρας είναι ο άνθρωπος. Άραγε τραβά τα μαλλιά του ο Σιρ-Τάκης που εν του έκαμνε; Εξίχασα, έχει καλύτερους τωρά.

Έπεσα μέσα τζε στις προβλέψεις μου ότι οι μόνες Κυπριακές ομάδες που θα περάσουν θα είναι ο ΑΠΟΕΛ τζε η Ανόρθωση. Εδείξαν τζε στο παρελθόν ότι έχουν τη νοοτροπία. Ο Απόλλωνας δυστυχώς δεν τα κατάφερε ενω η Ομόνοια πλήρωσε την υπεροψία της και κάτι πανηγύρια που κληρώθηκαν με κάποια Σάλτζμπουργκ.

Φυσικά το γέλιο της βραδιάς ήρθε από ...ποιον άλλο; Το θίασο της Ευρώπης:



Η μεγάλη απορία είναι όμως..ποια ομάδα θα πιάσει το Ντιόγο; Μήπως η Γιουβέντους, ή η Τσέλσι με 23 Εκ. Ευρώ; Η μήπως θα πάει στην Κέρκυρα; Ιδού η απορία για το νέο
Ροναλντίνιο.

Και για να κλείνουμε με τα χιουμορίστικα και την υπερβολή των Ελλήνων διαβάστε και στο λίνκ παρακάτω για την επιθυμία της Τσέλσι να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντιόγο:


Καλό σας Σαββατοκυρίακο.

3 comments:

  1. Τζαι ο Απόλλωνας θα τα κατάφερνε και πολύ άνετα μάλιστα. Τη νοοτροπία δεν την είχε ο Κοσόφσκι και ο διαιτητής, όχι η ομάδα που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι με 10 παίκτες.

    Αθκειασερός

    ReplyDelete
  2. Η αλήθεια εν ότι εν είδα το παιχνίδι του Απόλλωνα. Κρίμα που δεν προκρίθηκε αλλά που όσα εδιάβασα, στο πρώτο παιχνίδι ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

    ReplyDelete
  3. Κατώτερη των περιστάσεων στην Ευρώπη φέτος ήταν σε αρκετά ματς και η Ανόρθωση και η Ομόνοια. Η ουσία είναι ότι συνολικά και στα δύο ματς ήταν πολύ ανώτερος από τη Σιμπίρ. Γιατί αποκλείστηκε τότε; Νομίζω εν φανερό.

    Αθκειασερός

    ReplyDelete