Wednesday, July 28, 2010

Τελικά η Ουγγαρία εν κοντά στην Αυστρία;

Εν εκατάφερε να πιάσει θετικό αποτέλεσμα η Ομόνοια εψές.
Είχε την κατοχή της μάππας, είχε την υπεροχή αλλά ευκαιρίες γιόκ. Εκτός αν μετρά ευκαιρία το σούτ του Αλωνεύτη που τα 35 μέτρα, ή κάτι σέντρες μέσα στην περιοχή.

Ευτυχώς, ήρτε τζίνο το γκόλ του Λούα Λούα τζε έδωσε κάποιες ελπίδες στην Ομόνοια. Σίουρα έννεν απίθανο να προκριθεί η Ομόνοια. Η Σάλζμπουργκ εν έδειξε να είναι ομάδα φόβητρο, φυσικά εν ξέρω πως θα παρουσιαστεί στην έδρα της.

Τζε το χτεσινό ήταν μια καλή υπενθύμιση προς τους φίλους Ομονοιάτες ότι εύκολες ομάδες έν υπάρχουν. Ειδικά για μια ομάδα που κάθε χρόνο έσιει όνειρα στην Ευρώπη τζε δεν καταφέρνει να κάμει την υπέρβαση. Διότι πριν το παιχνίδι η Σάλζμπουργκ εν ήταν πολλά σπουδαία τζε μετά εθυμηθήκαν ούλλοι ότι εν πιο έτοιμη που την Ομόνοια, έσιει πιο πολλές εμπειρίες κτλ.

Καλά τα σχόλια του Νικόλα Γεωργίου όσον αφορά το χτεσινό παιχνίδι όμως ρε φίλε 3 πράγματα:

1) Salzburg όπως Σάλζμπουργκ όχι ΣάλζμπΡουγκ.

2) Σε κάποια φάση, είπε πως ο διαιτητής είναι που την Ουγγαρία η οποία εν κοντά στην Αυστρία τζε για αυτό έννεν τόσο δίκαιος. Σοβαρά τούτα τα arguments έκαμνα τα με τους φίλους μου που ήμασταν 11 χρονών επειδή επροσπαθούσαμε να έβρουμε δικαιολογία γιατί έχανε η ομάδα μας.

3) Έν τζεν όποτε γινεί φάουλ εν τζε κίτρινη κάρτα. Εγυρέφκετε την σε κάθε φάση του παιχνιδιού εσύ και ο σχολιαστής. Φυσικά για το καράτε κίκ του Λεάντρο εν είπετε τίποτε.

Αυτά. Εν τω μεταξύ άκουσα ότι θα προωθηθεί νομοσχέδιο στη Βουλή από βουλευτές του ΑΚΕΛ να παίζετε το ποδόσφαιρο με δύο μπάλες. Αν εγκριθεί, στην Ομόνοια η μία θα ανήκει στο Λούα Λούα. Ειλικρινά ο άνθρωπος ξέρει πολύ μάππα, αλλά εν γίνεται να παίζεις όπως επαίζαμε στις αλάνες της γειτονιάς. Επήεννε στο κέντρο, εκουντούσε τον Μπουθόν, έπιανε του την μάππα τζε εβουρούσε.

Τέλοσπαντων, καλήν επιτυχία στην Ομόνοια, ως επίσης και καλή αρχή αύριο στην Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.

No comments:

Post a Comment