Wednesday, March 24, 2010

Γιατί δεν τιμωρήθηκε ο ΑΠΟΕΛ...

Με κόκκινα οι δικές μου επισημάνσεις

Η εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος" δημοσιεύει τους 9 λόγους, με τους οποίους αιτιολόγησαν την απόφαση τους να τιμωρηθεί μόνο με χρηματικό πρόστιμο ο ΑΠΟΕΛ:

1. Παράγοντες του ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Φοίβος Ερωτοκρίτου, με δηλώσεις τους καταδίκασαν τα επεισόδια. Παράγοντες της Σαλαμίνας και ο πρόεδρος της Κυριάκος Σοφοκλέους καταδίκασε με δηλώσεις του τα επεισόδια Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ..η Σαλαμίνα τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

2. Θα τιμωρούσαν και την Ομόνοια (παίζει με τον ΑΠΟΕΛ την επόμενη αγωνιστική) αν επέβαλλαν ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Με το ίδιο σκεπτικό και η Πάφος τιμωρήθηκε που έπαιξε με τη Σαλαμίνα. Αυτό απλώς δείχνει ότι τα μέτρα είναι διαφορετικά για διαφορετικού βεληνεκούς ομάδες.

3. Οι διοικήσεις του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα κάνουν συνεχείς προσπάθειες για να μην γίνονται επεισόδια. Για πέστε μας τζε εμάς που κάθε φορά που πάμε ΓΣΠ τζε Τσίρειο φοούμαστε άμπα τζε έρτει μας καμιά πέτρα πάνω στη κεφαλή...

4. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κατέβαλε προσπάθειες να σταματήσει τα επεισόδια. Αλλά δεν τα κατάφερε...

5. Υπήρξε ισχυρή παρέμβαση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Φοίβου Ερωτοκρίτου. Άλλα λόγια θκείε παπά

6. Υπήρξε πρόκληση απο μικρή μερίδα οπαδών του Απόλλωνα που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Τιμωρήστε τους τζε τζίνους. Δηλαδή αν με προκαλέσει κάποιος μέσα στο δρόμο σαν φεύκω που τη δουλειά δικαιούμαι να πάω να τον πατσαρκάσω;; Μα είσαστε δικαστές εσεις;;

7. Γίνονται κοινές προσπάθειες των δυο συλλόγων να μην γίνονται επεισόδια. Πάμε καλά, δεν εγίναν πολλά επεισόδια φέτος. Ανοίξετε τα μάτια σας.

8. Η ΚΟΠ τιμώρησε τις δυο ομάδες με απόφαση της, να μην υπάρξει μετακίνηση "φιλοξενούμενων" οπαδών στα μεταξύ τους παιχνίδια στους επόμενους 18 μήνες. Έγινε το αυτονόητο δηλαδή..

9. Τα σοβαρά επεισόδια ήταν μεμονωμένα. Δεν επεκτάθηκαν στο MyMall, ούτε στον Εναέριο. Δεν κινδύνευσαν σοβαρά ζωές, ούτε διαλύθηκαν γειτονικά του Τσιρείου σπίτια και καταστήματα.

1 comment:

  1. χαχαχαχαχα
    φιλουιν μου ο λογος εν ενας.Στα επεισοδια εμπλεκετουν μονον το Αποελ.Εν μπορουν να "δερουν" το κοπελλουιν τους.
    Εσυνηθισαμεν.....

    ReplyDelete