Tuesday, March 23, 2010

Ενστάσεις

Που την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που εγυρέφκετουν η Δόξα να κάμει ένσταση για το παιχνίδι της με την ΑΕΛ εδήλωσα ότι τα παιχνίθκια πρέπει να παίζονται τζε να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο.
Τότε, ο κ. Κουτσοκούμνης έπεισε τον πρόεδρο της Δόξας να μεν κάμει ένσταση τζε όλως παραδόξως εδέκτηκε.

Εχτές εφκήκε τζε η Σαλαμίνα να κάμει ένσταση για το παιχνίδι της με τη Δόξα. Ένα παιχνίδι το οποίο εκέρδισε δίκαια και καθαρά η Δόξα, τζε για το οποίο κάμνει ένσταση η Σαλαμίνα χωρίς να έσιει οποιοδήποτε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Γιατί; Πίσω που την κίνηση της Σαλαμίνας κρύβεται ένα αίσθημα εκδίκησης και αδικίας.

Όταν η Σαλαμίνα επήε να παίξει με τον Ερμή, ο διαιτητής του αγώνα δεν δέκτηκε να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Μπαρούχ Ντέκο διότι ήταν όπως είπε ληγμένο το δελτίο υγείας του. Φυσικά το δελτίο υγείας του παίκτη δεν ήταν ληγμένο, απλώς κάποιος βαριεστημένος κυβερνητικός την ώρα που έπρεπε να κάμει λίη δουλεία, εσυγχίστηκε τζε έγραψε λάθος ημερομηνία. Οι παράγοντες της Σαλαμίνας είχαν γραπτή διαβεβαίωση ότι έγινε λάθος στην ημερομηνία από την ΚΟΠ αλλά ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα δεν εδέκτηκε να παίξει ο παίκτης, αλλά ούτε τζε να αντικατασταθεί που άλλον. Αν με ρωτάτε, καλά έκαμε ο άνθρωπος. Φανταστείτε να εγίνετουν τίποτε κακό τζε να ερκούνταν μετά να κατηγορήσουν το διαιτητή ότι άφηκε τον παίκτη να παίξει με ληγμένο δελτίο υγείας.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι τούτη η τακτική δεν ακολουθείται κατα γράμμα, αλλά επιλεκτικά. Για αυτό τζε η Σαλαμίνα έκαμε την ένσταση. Ή θα παίζεται το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις ή να μεν παίζεται καθόλου. Τελικά που τις μαλακίες της ΚΟΠ, η μόνη που μπορεί να φκεί χαμένη που την υπόθεση..εν η Δόξα.

2 comments:

  1. Η Σαλαμίνα εν ριάλλια που θέλει. Αν μπόρουν να πιαν 10 σιυλλιάες που το τίποτε γιατί να μεν τες πιαν λαλούν σου.

    Το πρόβλημα εν η ΚΟΠ τζαι οι διαδικασίες τους που εν αλλάξαν που το 1960. Μόνο στη Κύπρο έσιει standard 5-10 match σε πρωτη τζαι δεύτερη κατηγορία που παν στη δικαστική λόγω ''γραφειοκρατείας''. Τζαι αν εσιει δελτίο, τζαι αν δεν εσιει, τζαι αν εν δηλωμενος τζαι αν εν ελευθερος επειδη εν επαιξε ματς, τζαι αν εν ερασιτεχνης παρολο που εννενι.

    Στο ΜΕΑΠ-ΑΕΚ επειδη εκαμα τα σιονι στη ΚΟΠ, εδώσαν τη νίκη στην ΑΕΚ τζαι εβάλαν πρόστιμο του Καλοθέου που απλά είπε πως το λάθος εν της ΚΟΠ άρα εν άδικο να τιμωρούν την ομάδα του.

    Έσιει παίχτες που πέρσι ήταν ''Κυπραίοι'' αλλά φέτος η ΚΟΠ απόφασισε πως εν πιάννουν θέση ξένου.

    Ξέρω θκυο μιτσιούς που αλλάξαν ομάδα το Σεπτέμβρη τζαι ακόμα καρτερούν άδεια για να παίξουν σε επίσημο αγώνα των δεύτερων

    ReplyDelete
  2. Το θέμα φίλε μου είναι ότι χρησιμοποιούν 2 μέτρα τζε 2 σταθμά. Ότι τους συμφέρει. Πέρσι που εδιακόπηκε το Ομόνοια - Αποελ γιατί εν τους ετιμωρήσαν με κεκλεισμένων των θυρών; Γιατί φέτος ετιμωρήσαν τη Σαλαμίνα για πολλά πιο λία που εγινήκαν πέρσι;

    ReplyDelete