Monday, October 5, 2009

Η βλακεία είναι αήττητη

Ο Μάριος Αβρααμίδης εψές στην εκπομπή του είπε οτι η βία στα γήπεδα εν αήττητη στην Κύπρο. Δανείζουμαι και λέω ότι δυστυχώς εν η βλακεία μας που είναι αήττητη.

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε μια πολλά σωστή κουβέντα. Η Αστυνομία μας δεν ξέρει τι να κάμει σε έτσι περιπτώσεις τζε με το δίκαιο τους. Διότι άμαν κάμουν την δουλειά τους, φωνάζουν τα ΜΜΕ για την αστυνομία ότι χρησιμοποιά βία. Άμαν εν την κάμουν την δουλειά τους πάλε φταίν επειδή εν εκάμαν την δουλειά τους. Οπόταν τι να κάμουν οι ανθρώποι. Κρύφκουνται τζε τζίνοι για να μεν μπλέξουν.

Εγώ 1000% υποστηρίζω την αντίδραση της αστυνομίας σε έτσι περιπτώσεις. Ναι ρε, παρά να είμαι ο άτυχος οπαδός που θα φάει άδικα την ρότσα πάνω στην κελλέ, ή ο άτυχος οπαδός που θα μου φκάλουν το μάτι μου επειδή φορώ φανέλα της ομάδας μου, ή ο άτυχος τζύρης που εννα με βάλουν χαμέ τζε να με κλωτσούν μπροστά στα μάθκια του γιού μου, ΠΡΟΤΙΜΩ η αστυνομία να τους πιάνει ένα ένα τζε να τους δια με τα ρόπαλα ώσπου να μεν μπορούν να ταράξουν. Μετά να τους βάλουν στην κλούβα, στη φυλακή για λίες μέρες να πήξει ο νούς τους (τζε κάτι άλλο ίσως) τζε μετά δια βίου απαγόρευση σε γήπεδα. Άμαν εν μαθαίνουμε με τον καλό τρόπο να μάθουμε με τον άσχημο.

Τούτο ισχύει για ούλλους τους οπαδούς ούλλων των ομάδων τζε απλώς γράφω το με αφορμή τα προχτεσινά στο Ομόνοια - Ανόρθωση.

Αλήθκεια, η Σαλαμίνα έφαε 5,000 Ευρώ πρόστιμο επειδή τάχα ερίψαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με την Ανόρθωση. Για τα προχτεσινά η Ανόρθωση τζε η Ομόνοια κανονικά θα πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστο 3 μηνιάτικα του Φερνάντεζ τζε του Αλωνεύτη. Πότε εννα καταλάβει η Δικαστική ότι να τιμωρεί τις ομάδες με βαριά χρηματικά πρόστιμα για τις αμαρτίες μερικών, όταν αυτές χαροπαλεύουν δεν είναι η πιο σωστή τακτική.

Αν εθέλετε κύριοι ήταν να ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ. Αστυνομία, ΚΟΠ, ομάδες. Κάμερες, άτομα πάνω στις κερκίδες, τζε απομόνωση των ταραξιών. Επειδή είσαστε ούλλοι άχρηστοι όμως εν τα καταφέρνετε. Κάμετε ένα τρανσλάτιον της φράσης PREVENT THE PROBLEM BEFORE IT OCCURS, για να καταλάβετε λλίο καλύτερα τι εννοώ.

No comments:

Post a Comment