Saturday, October 24, 2009

Back to the 90's

Θεωρώ τον εαυτό μου ήρεμο άτομο, με αρκετή υπομονή αλλά πολλά αντιδραστικό.
Έσιει όμως αρκετά χρόνια να φκώ έτσι έξω από τα ρούχα μου τζε αναρωτιούμαι αν τελικά αξίζει να ασχολούμαι με τούτο το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
Έννεν τόσο η διαιτησία που με το παραμικρό έστηνε την Ένωση έξω που την περιοχή της Σαλαμίνας, έννεν τόσο τα 0 λεπτά καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο, έννεν τόσο τα ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ φάουλ που εκέρδισε η Ένωση, έννεν τόσο οι εύκολες αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες που εδιούσε στους παίκτες της Σαλαμίνας αλλά εν η συμπεριφορά του κύριου διαιτητή.

Ειλικρινά ούτε το όνομα του δεν ξέρω, ούτε θέλω να το μάθω. Αλλά όταν αναγκάζεις μιαν ολόκληρη κερκίδα που κατά πλειοψηφία αποτελείται από μεγάλους ανθρώπους, ηλικιωμένους να σε κάμνουν σύνθημα στα χείλη τους, όταν διακόπτεις το παιχνίδι διότι σε υβρίζουν και εσύ κάνεις κινήσεις με το χέρι σου να συνεχίσουν θέλοντας να δείξεις ότι εσύ είσαι ο άρχοντας, όταν επανελλειμένα γυρίζεις προς την κερκίδα και χαμογελάς ειρωνικά, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Εμάς χάλασε το Σάββατο μας διότι αναγκαστήκαμε αντί να απολαύσουμε ένα παιχνίδι, να σε βλέπουμε εσένα και τα ρεζιλίκια σου. Εσένα ποιος θα σε τιμωρήσει;;

Για να μεν έχουμε παρεξηγήσεις, το αποτέλεσμα σήμερα αδικεί την Ένωση που ήταν πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως δεν παυέι αυτό να είναι δικαιολογία για εσένα κ. Διαιτητή.

No comments:

Post a Comment