Friday, September 6, 2013

Δεν εξηγείται αλλιώς

10 μέρες μετα που η ΚΟΠ ένιψε τας χείρας της για την περίπτωση αποβολής του ποδοσφαιριστή της Σαλαμινας Jerome Agbo συνεχίζει το ρεσιτάλ αστοχίας της για να μεν πω καμία πιο βαρετή κουβέντα. 

Η ασχετοσυνη άρχισε 20 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα όταν αποφάσισαν οτι οι προπονητές που δεν κατέχουν UEFA PRO δεν δικαιούνται να δίνουν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές τους. Οκ φίλε μου fair enough. Που ήσουν 3 μήνες πριν να πάρεις τέτοια απόφαση που καταδικάζει Εθνικό, ΑΕΚ, Σαλαμίνα; Ελα ντε, διακοπές στην παραλία; Φυσικά τούτοι οι 3 καλαμαράες εν είχαν το μέσο να πιάσουν το Pro μέσα στο φακελούι...

Στην περίπτωση Αγκμπο, πέρσι μέσα σε μια νύχτα αλλάξετε κανονισμούς για σούπερ κάπ τζε πράσινα άλογα. Φέτος όταν σας ερωτήσε η Σαλαμινα αν δικαιούται να παίξει ο παίκτης φαντάζομαι επηε κάπως έτσι η ιστορία:

Γραμματέας ΚΟΠ: τηλεφωνεί στον Κουτσοκούμνη. "Κωστακη, ήρτε ένα φαξ που τη Σαλαμινα τζε λαλει.."

Κουτσοκούμνης: "εν σου είπα να μεν με ενοχλείς όταν είμαι παραλία; Σαλαμίνα α..απάντα τους ότι δεν ξερουμε και δεν μας κοφτει. Αλλα γράψε το λίγο πιο ευγενικά...ξέρεις εσύ. 

Για την παραπομπή του προπονητή της Σαλαμινας επειδή ταχύ έδωσε οδηγίες σε ποδοσφαιριστές κατα τη διάρκεια του αγώνα είμαι 100% σίγουρος οτι ούτε ο Κολομπούρδας ούτε ο Ελευθερόπουλοας άνοιξαν το στόμα τους οταν έπαιξαν προχτές.  Ούτε που τις άλλες ομάδες άνοιξε το στόμα του οποιοσδήποτε εκτός που τον προπονητή. 

Επιλεκτικές τιμωρίες κύριοι.

Εν εξηγείται αλλιώς. Η Βλάκες είσαστε ή Γάροι. 

1 comment:

  1. Γιατί αποκλείεις να είναι ΚΑΙ τα δύο;

    ReplyDelete