Saturday, November 5, 2011

Οι φασίστες και τα ανιστόρητα κόκκινα πιόνια..

Μεγάλο σφάλμα έκαμε κατά τη γνώμη μου η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας με το να παραχωρήσει την κερκίδα του Red Club στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Η δικαιολογία ότι ήταν απόφαση της αστυνομίας σίγουρα δεν στέκει λογικά για εμένα. Η διοίκηση λέει ότι η Αστυνομία είπε ότι ή θα μείνει κλειστή η κερκίδα ή θα δεχτεί την πρόταση της Σαλαμίνας να μπουν 900 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με διαχωριστικό κυγκλίδωμα...Δηλαδή με λίγα και απλά λόγια οι αποελίστες θα είναι πάνω στην ίδια κερκίδα με τους Σαλαμιναίους με πολύ πιο εύκολη την πρόσβαση σε αυτούς. Για όσους ξέρουν και δεν ξεχνούν τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια στο ΓΣΠ, η Αστυνομία κλείνει μέσα τους Σαλαμιναίους μετά το παιχνίδι για να ακολουθήσει πετροβολισμός από έξω από κάποια καλόπαιδα του ΑΠΟΕΛ.

Τζε ρωτώ σας ρε επιστήμονες πανέξυπνοι αστυνομικοί. Το κυγκλίδωμα δεν εμπορούσε να μπεί τζε απλώς να μπούν που την άλλη μεριά οι οπαδοί της Σαλαμίνας; Διαφορετικές κερκίδες με κλειστή τη μισή κερκίδα τζε θα ήταν ούλλοι happy. Δυστυχώς το αντίκτυπο είναι και στη διοίκηση της Σαλαμίνας που έκανε αυτή την πρόταση..Δεν γίνεται να θέλεις να χτίσεις ομάδα, να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου σου τζε να διάς την κερκίδα του Red Club στην οποία κάποια παιδιά μοχθούν κάθε εβδομάδα για να φκάλουν φωνή στο ΑΠΟΕΛ.

Πάμε πάρακατω. Μεγάλο φάουλ ήταν και η αναφορά στην ανακοίνωση του Red Club για το ότι "αυτοί που μας έδιωξαν από την Αμμόχωστο, τους βάζουμε στο "Αμμόχωστος". Δυστυχώς εμπερδευτήκαν κάποια πράγματα τζε η πρόταση τούτη μόνο λάδι βάλει στη φωτιά. Δεν θα επεκταθώ παρά μόνο να πώ ότι πολύ σωστά η διοίκηση της Σαλαμίνας και οι δημοσιογράφοι σωστά έθιξαν το θέμα λέγοντας ότι αυτά δεν είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Μεγάλο φάουλ όμως ήταν και το υστερόγραφο στην ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ για "ανιστόρητα κόκκινα πιόνια τα οποία θα κάνουν να τρέχουν να κρυφτούν όπως κάνουν πάντα". Δυστυχώς δεν είδα την ίδια ευαισθησία από πλευράς δημοσιογράφων για να καταδικάσουν τα λεγόμενα αυτά.

Πολύ φοβάμαι ότι για μια ακόμη φορά το λάδι έπεσε στη φωτιά και ίσως αύριο να έχουμε τους συνηθισμένους καυγάδες που έχουμε στα παιχνίδια αυτά...

3 comments:

  1. "κάποια καλόπαιδα του ΑΠΟΕΛ" - ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ θες να πεις!

    ReplyDelete
  2. Καλόπαιδα - κωλόπαιδα, δυστυχώς υπάρχουν σε όλες τις ομάδες..

    ReplyDelete
  3. Θρίαμβος η σαλαμινάκκα η σιύλλα!

    ReplyDelete